Rattanon Storms Ahead με Back-to-Back 68s για να οδηγήσουν στο Mixed Cup της Ταϊλάνδης

Ο πρώην νικητής του Open Thailand Rattanon Wannasrichan χάρισε το δεύτερο σερί 68 του για να πάρει προβάδισμα σε δίχρονα μετά τον δεύτερο γύρο του Μικτού Κυπέλλου Ταϊλάνδης 3.45 εκατομμυρίων Bt που παρουσιάστηκε από την TrustGolf στο par-73 St. Andrews 2000 στο Rayong το Σάββατο.

Ο 27χρονος παίκτης πυροβόλησε οκτώ πουλάκια εναντίον ενός διπλού μπαμπούλα στην 17η τρύπα και ενός μπαμπούλα στο Νο 11 για να ολοκληρώσει τις 36 τρύπες του στο 10 κάτω από το 136, δύο μπροστά από τους Chonjarern Baramithanaseth, Tawan Phongphun και Aunchisa Utama. 

Μετά από μια καθυστέρηση βροχής που έκανε μόνο το μισό γήπεδο να ολοκληρώσει τους γύρους τους την Παρασκευή, ο Rattanon και οι υπόλοιποι παίκτες πήραν τη σειρά τους 24 ώρες αργότερα. 

Ο Rattanon είχε έναν γύρο roller-coaster που περιλάμβανε τρία straight birdies μεταξύ του Νο 12 και του 14 για να ανέβει στο 11 κάτω πριν κάνει ένα διπλό στο Νο 17, αλλά τελείωσε με ένα πουλάκι στο Νο 18.

«Ακόμα κι εγώ έκανα κάποια λάθη και θα μπορούσα να πετύχω χαμηλότερο σκορ, πέτυχα τον στόχο μου χτυπώντας το 68. Τουλάχιστον, χτυπούσα περισσότερες καλές βολές παρά κακές», είπε ο γεννημένος στο Chanthaburi του οποίου η νίκη στο Open της Ταϊλάνδης το 2017. μια διοργάνωση Asian Tour, εξακολουθεί να παραμένει η μεγαλύτερη νίκη του μέχρι σήμερα.

Από τότε που κέρδισε την Ταϊλάνδη PGA Tour το 2020, ο Rattanon δεν έχει ακόμη σηκώσει το τρόπαιο ξανά. Η πρόσφατη καλύτερη προσπάθειά του ήταν μια δεύτερη θέση στο Singapore International του 2022, όπου έχασε τα πλέι οφ από τον Νοτιοκορεάτη ανερχόμενο αστέρα Τομ Κιμ.

«Πάντα θέλω να κερδίζω κάθε τουρνουά που συμμετέχω. Αλλά δεν θέλω να εναποθέσω μεγάλες ελπίδες στον εαυτό μου, καθώς αυτό θα με πιέσει και θα με εμποδίσει να παίξω στο επίπεδό μου. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να παραμείνω στο πλάνο του παιχνιδιού, χτυπώντας τις φάρσες και να στοχεύσω τις σωστές θέσεις στους πράσινους», είπε ο Rattanon που κέρδισε τρεις φορές στο All Thailand Golf Tour.

Ο Chonjarern, ένας 22χρονος από το Nakhon Sawan, εκτόξευσε έναν χαμηλό γύρο των 65, δημιουργώντας τέσσερα πουλάκια στο μπροστινό μέρος εννέα και άλλα τέσσερα μετά τη στροφή χωρίς μπαμπούλα. Κάθισε δύο βολές πίσω στο 8 κάτω από το 138 μαζί με τον Tawan, ο οποίος έκανε ένα 70. Η Aunchisa είχε ήδη ολοκληρώσει τον γύρο της την Παρασκευή.

Ο Phannarai Meesom-us έμεινε μία βολή πίσω στην πέμπτη θέση, πυροβολώντας επτά πουλάκια και έναν αετό στο Νο. 13 εναντίον δύο μπόμπιρες στο Νο. 5 και 17 για έναν δεύτερο γύρο 66 και συνολικά 139. Ο αρχηγός του πρώτου γύρου, Kamalas Namuangruk, κάρφωσε ισοπαλία 73 για συνολικά 140, τέσσερις βολές εκτός ρυθμού.

Ως συνέπεια των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που προκάλεσαν καθυστέρηση στο πρόγραμμα, οι διοργανωτές επέλεξαν να περιορίσουν το Mixed Cup της Ταϊλάνδης σε ένα τουρνουά τριών γύρων, που εκτείνεται σε 54 τρύπες συνολικά. 

Η κάλυψη του τελευταίου γύρου μπορείτε να δείτε ζωντανά στη σελίδα θαυμαστών του TrustGolf στο Facebook και στο κανάλι YouTube από τις 9 π.μ. και μετά.

Το TrustGolf, ένα κέντρο προπόνησης εσωτερικού χώρου με τεχνολογία αιχμής, πρωτοστατεί στη διοργάνωση του Thailand Mixed για τρία συνεχόμενα χρόνια, παρέχοντας μια πλατφόρμα σε άνδρες και γυναίκες παίκτες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η περιοδεία υποστηρίζεται από την Sports Authority of Thailand, National Sports Development Fun, Tourism Authority of Thailand, Tourism Authority of Rayong, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone Golf, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St.Andrews 2000 και Barcelona Valley. 

................................................................

 

Σχετικά με το TrustGolf

 

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει συμβάλει καθοριστικά στην υποστήριξη διεθνών τουρνουά γκολφ, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας συν-εγκεκριμένης εκδήλωσης μεταξύ του Ladies European Tour και του LPGA Tour από το 2021-2025. Η εκδήλωση συγκέντρωσε σημαντικό ενδιαφέρον από κορυφαίους παίκτες γκολφ σε όλο τον κόσμο και βοήθησε στην προώθηση μιας θετικής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, το TrustGolf παρείχε στις Ταϊλανδέζες γυναίκες την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε αυτό το διάσημο ευρωπαϊκό γεγονός.

Το 2023, το TrustGolf πρόκειται να φιλοξενήσει πέντε σειρές Thailand Mixed, προσφέροντας συνολικό χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμυρίων Bt. Επιπλέον, το TrustGolf Tour θα διοργανώσει τις μικτές εκδηλώσεις TrustGolf Asian, που θα εγκρίνονται από την Asian Tour, την Ladies European Tour και το TrustGolf Tour, με συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Η σειρά TrustGolf Link θα χρησιμεύσει επίσης ως η Access Series για την Ευρωπαϊκή περιοδεία των Γυναικών και θα περιλαμβάνει το TrustGolf Women Scottish Open, με χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/