Ο Aunchisa Sizzles με τον 2ο γύρο 63 για να πάρει το προβάδισμα στο Clubhouse στο Rain-Hit Thailand Mixed

Η Aunchisa Utama ήταν καυτή καθώς έβαλε ένα αξιοσημείωτο 63 στον δεύτερο γύρο για να πάρει προβάδισμα στο μικτό Κύπελλο Ταϊλάνδης 3.45 εκατομμυρίων Bt που παρουσίασε η TrustGolf, το οποίο θα μειωθεί σε 54 τρύπες λόγω κακών καιρικών συνθηκών στο Rayong.

Ο κακός καιρός επιβράδυνε τις ενέργειες της Παρασκευής στο par-73 St. Andrews 2000, και μόνο μετά το μεσημέρι η πρώτη ομάδα μπόρεσε τελικά να αποχωριστεί. Ωστόσο, μόνο το μισό γήπεδο ολοκλήρωσε το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, ενώ το υπόλοιπο θα ξεκινήσει την εκστρατεία τους το πρωί του Σαββάτου. Καθώς το παιχνίδι έχει καθυστερήσει, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μειώσουν τον διαγωνισμό σε τρεις γύρους, με τους 60 πρώτους και τις ισοπαλίες, μετά από 36 τρύπες, να προχωρούν στον τελικό της Κυριακής.

Όποια και αν ήταν η κατάσταση, δεν κατάφερε να στερήσει την ορμή της από την Aunchisa καθώς πασπαλίζει τον γύρο της με έξι πουλάκια, έναν αετό στην 13η τρύπα και έναν μπαμπούλα στο Νο 17. Οδηγούσε τη λέσχη στο 8 under-par-138, δύο βολές μπροστά από το νεαρό όπλο Witchayanon Chothirunrungrueng.

«Είχα έναν από τους καλύτερους γύρους εδώ και χρόνια. Έφτιαξα έναν εύκολο μπαμπούλα, αλλά ήμουν και λίγο τυχερός που είχα αυτόν τον αετό», είπε ο 33χρονος από το Lopburi.

Συλλογιζόμενη το σουτ με τον αετό της, είπε: «Αν και δεν χτύπησα καλά την μπάλα από το μπλουζάκι, κατάφερε να προσγειωθεί στον αγωγό. Η καρφίτσα ήταν 170 γιάρδες μακριά και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα σίδερο 7. Η μπάλα κύλησε ομαλά προς την καρφίτσα και κατέληξε κοντά της, δίνοντάς μου ένα εύκολο χτύπημα από περίπου 5 πόδια.»

 

Ο Aunchisa θα κάνει ένα διάλειμμα το Σάββατο και θα παρακολουθήσει το δεύτερο μισό του γηπέδου να ανταγωνίζεται για θέσεις στον τελικό. Είναι επίσης αποφασισμένη να διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο της σεζόν, έχοντας προηγουμένως κερδίσει το Thai LPGA Tour στο Nakhon Nayok πέρυσι.

«Ήμουν λίγο ενθουσιασμένος, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνω συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθώ πολύ. Δεδομένου ότι πρόκειται για ορεινή διαδρομή, είναι σημαντικό να παίζετε με προσοχή και να παραμένετε συγκεντρωμένοι πριν κάνετε ένα σουτ. Θυμηθείτε, όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες να κερδίσουν».

Κοιτώντας στο πίσω εννιά, ο Witchayanon σημάδεψε τρία ίσια πουλί από την 11η τρύπα, στη συνέχεια έκανε μπόγκειρα δύο φορές στο Νο 14 και στο 16 πριν δημιουργήσει το τελευταίο του πουλάκι στο Νο 7. Κάρταρε 71 και συνολικά 140. 

«Είχα μια καλή αρχή, καταφέρνοντας να χτυπήσω τρία πουλιά στις πρώτες τέσσερις τρύπες. Ωστόσο, έχασα την ορμή μου και δυσκολεύτηκα με τα drives μου. Παρά αυτή την αποτυχία, είχα την τύχη να ανακάμψω και να τελειώσω τον γύρο κάτω από την ισοτιμία», είπε ο 26χρονος από το Udorn Thani. 

Όπως ο Aunchisa, ο Witchayanon, θα ξεκουραστεί αύριο και θα επιστρέψει για να παίξει την Κυριακή για να κυνηγήσει τον πρώτο του τίτλο μετά τη νίκη του στο All Thailand Golf Tour στο Πουκέτ πέρυσι.

«Θα επικεντρωθώ στο να παίξω το παιχνίδι μου και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Το κλειδί είναι να εκτελούνται καλά τα πρώτα σουτ», είπε.

Ο Kamalas Namuangruk, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της νύχτας με σκορ 6-under, μαζί με τους Rattanon Wannasrichan, Amarin Kraivixien και Tawan, ο καθένας με σκορ 5-under, θα παίξουν τον δεύτερο γύρο τους το Σάββατο.

Το TrustGolf, ένα κέντρο προπόνησης εσωτερικού χώρου με τεχνολογία αιχμής, πρωτοστατεί στη διοργάνωση του Thailand Mixed για τρία συνεχόμενα χρόνια, παρέχοντας μια πλατφόρμα σε άνδρες και γυναίκες παίκτες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η περιοδεία υποστηρίζεται από την Sports Authority of Thailand, National Sports Development Fun, Tourism Authority of Thailand, Tourism Authority of Rayong, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 και Barcelona Valley. 

.......................................... ..

 

Σχετικά με το TrustGolf

 

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει συμβάλει καθοριστικά στην υποστήριξη διεθνών τουρνουά γκολφ, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας συν-εγκεκριμένης εκδήλωσης μεταξύ του Ladies European Tour και του LPGA Tour από το 2021-2025. Η εκδήλωση συγκέντρωσε σημαντικό ενδιαφέρον από κορυφαίους παίκτες γκολφ σε όλο τον κόσμο και βοήθησε στην προώθηση μιας θετικής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, το TrustGolf παρείχε στις Ταϊλανδέζες γυναίκες την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε αυτό το διάσημο ευρωπαϊκό γεγονός.

Το 2023, το TrustGolf πρόκειται να φιλοξενήσει πέντε σειρές Thailand Mixed, προσφέροντας συνολικό χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμυρίων Bt. Επιπλέον, το TrustGolf Tour θα διοργανώσει τις μικτές εκδηλώσεις TrustGolf Asian, που θα εγκρίνονται από την Asian Tour, την Ladies European Tour και το TrustGolf Tour, με συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Η σειρά TrustGolf Link θα χρησιμεύσει επίσης ως η Access Series για την Ευρωπαϊκή περιοδεία των Γυναικών και θα περιλαμβάνει το TrustGolf Women Scottish Open, με χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/