Ηλικιωμένη γυναίκα διασώθηκε από τη φωτιά στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια 75χρονη γυναίκα διασώθηκε από κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες για άγνωστους λόγους χθες το βράδυ στην Πατάγια, 11 Μαΐου. Το περιστατικό συνέβη στο Soi Bongkot 4 και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Στις 8 μ.μ., η πυροσβεστική μονάδα της Πατάγια έλαβε αναφορά για φωτιά στο κατάστημα μπαταριών TG στο Soi Bongkot 4 στην υποπεριοχή Nongprue της περιοχής Banglamung. Έσπευσαν στο σημείο με τους διασώστες Sawang Boriboon.

Εντοπίστηκε φωτιά και έκαιγε τριώροφο κτίριο. Φλόγες φάνηκαν μέσα στο κτίριο και έβγαινε μεγάλη ποσότητα καπνού, είπαν οι διασώστες στο The Pattaya News.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, η κυρία Somrong Prachumchuen, 75 ετών, παγιδεύτηκε στο δωμάτιό της στον δεύτερο όροφο μέσα στη μανιασμένη φωτιά και τον πυκνό καπνό. Οι πυροσβέστες και οι διασώστες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν μια σκάλα για να τη σώσουν και την κατέβασαν με ασφάλεια. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, ανέφεραν οι πυροσβέστες.

Στη συνέχεια, η πυροσβεστική χρησιμοποίησε 5 υδροφόρα οχήματα για να περιορίσουν τις φλόγες και να αποτρέψουν την εξάπλωσή τους σε κοντινά κτίρια. Μετά από 30 λεπτά κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Στη συνέχεια, οι αρχές χρησιμοποίησαν απαγωγείς καπνού για να καθαρίσουν το κτίριο από την αιθαλομίχλη.

Η Pattaya News πήρε συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη του TG Battery Shop, κ. Chaiyot Prachumchuen, 50. Είπε ότι η κυρία Somrong είναι η μητέρα του και ήταν μέσα στο κτίριο με την οικονόμο του όταν ξέσπασε η φωτιά. Η υπηρέτρια του σπιτιού διέφυγε, ενώ η μητέρα του είχε εγκλωβιστεί στο κτίριο. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, είπε ο κ. Chaiyot.

Η αστυνομία της Πατάγια πήγε να ερευνήσει τη σκηνή και διαπίστωσε ότι οι φλόγες είχαν προκαλέσει ζημιές στα περισσότερα από τα προϊόντα του κ. Chaiyot. Το εκτιμώμενο κόστος της ζημιάς ήταν περίπου 1-2 εκατομμύρια μπατ.

Η αιτία της φωτιάς βρίσκεται υπό διερεύνηση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.