Η αθλητική εκδήλωση OCEANMAN Pattaya θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 21 Μαΐου

Πατάγια -

Η Πατάγια πρόκειται να φιλοξενήσει μια άλλη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που ονομάζεται «OCEANMAN Pattaya 2023». Οι αρχές ελπίζουν ότι θα συγκεντρώσει έως και 50 εκατομμύρια μπατ για την πόλη.

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί από κοινού από την Pattaya City και την OCEANMAN Thailand, διοργανωτή ενός παγκόσμιου διαγωνισμού υπαίθριας κολύμβησης στην Ταϊλάνδη. Στοχεύει να επαναφέρει την Pattaya στην πρώτη γραμμή της τουριστικής αγοράς, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Το OCEANMAN Pattaya 2023 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 21 Μαΐου, στην παραλία Jomtien, απέναντι από το The Now Hotel. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει έναν αγώνα κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα με τέσσερις διαφορετικές αποστάσεις: OCEANMAN (10 χιλιόμετρα), Half OCEANMAN (5 χιλιόμετρα), Sprint (2 χιλιόμετρα), OCEANKIDS (1 χιλιόμετρο) και OCEANTEAMS (1 χιλιόμετρο). Στην τελευταία κατηγορία, ομάδα 3 κολυμβητών θα κολυμπήσει 1 χιλιόμετρο ο καθένας στην ίδια διαδρομή.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση είναι 800 άτομα, συμπεριλαμβανομένων Ταϊλανδών και διεθνών κολυμβητών, καθώς και 2,400 θεατές. Όπως αναφέρθηκε, οι αξιωματούχοι της Pattaya αναμένουν ότι η εκδήλωση θα αποφέρει πάνω από 50 εκατομμύρια μπατ για την Pattaya.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.