Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο με κινητήρα σε λειτουργία στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο με κινητήρα σε λειτουργία νωρίς το πρωί στην Πατάγια.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 0:30 π.μ. σήμερα, 8 Μαΐου. Οι διασώστες του Sawang Boriboon και η αστυνομία της Pattaya ταξίδεψαν στο σημείο για να βρουν ένα φορτηγό Nissan Frontier που βρίσκεται σε λειτουργία σταθμευμένο στο Soi Map Yai Lia 43 στην υποπεριφέρεια Nongprue της περιοχής Banglamung.

Όταν οι αρχές κρυφοκοίταξαν μέσα στο αυτοκίνητο, ανακάλυψαν το θύμα, τον κ. Manidet Tipnert, 45 ετών, να βρίσκεται σε ανάκλιση. Μετά από έλεγχο στο σώμα του, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε ήδη πεθάνει.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι μπορεί να ήταν νεκρός για περίπου 3-4 ώρες. Βρέθηκε η ταυτότητα του νεκρού και σημαντικά έγγραφα.

Η Pattaya News πήρε συνέντευξη από την κυρία Sasithorn Boonkerd, 54 ετών, η οποία κάλεσε την αστυνομία. Η Ταϊλανδή αποκάλυψε ότι είδε το αυτοκίνητο του νεκρού σταθμευμένο σε ένα στενό γύρω στις 10:00. Δεν το σκέφτηκε πολύ και υπέθεσε ότι ο κύριος Μανιντέ μόλις είχε σταματήσει να ξεκουραστεί για λίγο. Ωστόσο, όταν ήταν γύρω στα μεσάνυχτα και το αυτοκίνητο ήταν ακόμα εκεί, πήγε να το ελέγξει και διαπίστωσε ότι ο κύριος Manidet είχε πεθάνει. Στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon μετέφεραν το σώμα του θύματος στο νοσοκομείο Banglamung.

Η αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια του θανάτου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.