Το Elite Gym and Fitness in Pattaya προετοιμάζεται για το Grand Open Expansion αυτή την εβδομάδα

Ετοιμαστείτε να ενισχύσετε τη ρουτίνα γυμναστικής σας στο Elite Fitness, το καλύτερο γυμναστήριο στην Πατάγια γίνεται ακόμα καλύτερο!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεγάλη εκδήλωση επέκτασης των εγκαινίων του γυμναστηρίου μας, όπου θα παρουσιάσουμε τις νέες μας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που θα απογειώσουν τις προπονήσεις σας.

Τον τελευταίο χρόνο, το γυμναστήριό μας ήταν το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης στην Πατάγια. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, οι κορυφαίοι εκπαιδευτές και η φιλόξενη ατμόσφαιρα μας έχουν κάνει αγαπημένους τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες.

Και τώρα, με την επέκτασή μας, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα μέλη μας.

Στη μεγάλη εκδήλωση εγκαινίων μας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις νέες εγκαταστάσεις μας από πρώτο χέρι. Προσθέσαμε περισσότερους χώρους προπόνησης, όπως έναν ειδικό χώρο για λειτουργική προπόνηση και έναν επικό χώρο για τη νέα τρέλα του Cross fit.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – εισάγουμε επίσης νέες υπηρεσίες που θα βελτιώσουν το ταξίδι της φυσικής σας κατάστασης. Δυσκολεύεστε να βρείτε τα συμπληρώματα που χρειάζεται το σώμα σας, λοιπόν… Έχουμε ανοίξει ένα κατάστημα στο γυμναστήριο για τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη και συμπληρώματα.

Για να γιορτάσουμε τα εγκαίνια της μεγάλης επέκτασής μας, έχουμε προγραμματίσει μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες, δώρα και διαγωνισμούς. Οι προπονητές μας θα καθοδηγούν ομαδικά μαθήματα φυσικής κατάστασης όλη την ημέρα. Θα κληρώσουμε επίσης βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομών, προσωπικών προπονήσεων και εξοπλισμού γυμναστικής.

Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας για τις 13 Μαΐου 5 μ.μ. – 7 μ.μ. αυτό το Σάββατο και ελάτε μαζί μας για μια μέρα γυμναστικής, διασκέδασης και οικοδόμησης κοινότητας. Είτε είστε έμπειρος γυμναστής είτε μόλις ξεκινάτε, έχουμε κάτι για όλους. Μην χάσετε αυτό το συναρπαστικό ορόσημο στην ιστορία του γυμναστηρίου μας – ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Για οδηγίες, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ.

Το προηγούμενο είναι ένα χορηγούμενο μήνυμα από το Elite Gym and Fitness στην Πατάγια.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/