Το World Cosplay Summit Thailand θα πραγματοποιηθεί στο Central Sri Racha Mall αυτό το Σαββατοκύριακο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Si Racha

Σρι Ράτσα -

Το World Cosplay Summit Thailand 2023 θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο Central Sri Racha το Σάββατο 6 Μαΐου. Η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του cosplay και της ποπ κουλτούρας.

Με τους λάτρεις του cosplay από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν, η εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει και θα εμπνεύσει τους επισκέπτες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους σε μια σειρά από συναρπαστικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμούς cosplay, εργαστήρια, σεμινάρια και πολλά άλλα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Si Racha

Οι θαυμαστές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνδεθούν με άλλους λάτρεις από όλο τον κόσμο, να μοιραστούν το πάθος τους για τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και τα franchise και να απολαύσουν μοναδικές συναντήσεις και χαιρετισμούς με τα ταϊλανδικά ινδάλματα Wisdom, Fuyubi, Habita Land και TerasuDanshi.

Είτε είστε έμπειρος cosplayer είτε αρχάριος στον κόσμο του cosplay, το World Cosplay Summit Thailand 2023 είναι μια εκδήλωση που δεν θα θέλετε να χάσετε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Si Racha
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Si Racha
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Si Racha

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.