Άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο επιτίθεται σε ηλικιωμένο Αυστραλό τουρίστα στο Pattaya GoGo

Πατάγια -

Ένας πολύ μεθυσμένος και σχεδόν γυμνός Βρετανός επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο Αυστραλό τουρίστα με ένα μπουκάλι μπύρας σε ένα Pattaya A-gogo. Το 77χρονο θύμα τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 10:30 χθες, 2 Μαΐου. Οι αρχές συντονίστηκαν με τους διασώστες Sawang Boriboon και έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος στο μπαρ Tahitian Queen A-gogo στην Pattaya Beach Road στην υποπεριφέρεια Nongprue της περιοχής Banglamung.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον ύποπτο αγνώστων στοιχείων στο μπαρ. Είχε ήδη υποταχθεί από μια ομάδα Καλών Σαμαρειτών και την ασφάλεια του μπαρ αφού μπήκε στο χώρο κοντά γυμνός και μεθυσμένος και έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι του κ. Josef S, 77 ετών, αυστραλιανής υπηκοότητας, χωρίς προφανή λόγο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι θαμώνες του μπαρ και οι διασώστες βοήθησαν τον κ. Josef με τα τραύματα του στο κεφάλι πριν τον μεταφέρουν σε τοπικό νοσοκομείο. Οι θαμώνες που ήταν μάρτυρες της επίθεσης είπαν στο The Pattaya News ότι ο Βρετανός ύποπτος ήπιε στη βασίλισσα Agogo της Ταϊτής το βράδυ πριν από το συμβάν.

Ο ύποπτος έφυγε και επέστρεψε τρέχοντας στον χώρο και ήταν σχεδόν γυμνός και μεθυσμένος. Αρνήθηκε επίσης να φορέσει ρούχα που προσπάθησαν να του δώσουν οι άνθρωποι και άρχισε να επιτίθεται σε άλλους. Στη συνέχεια, ο άνδρας πήρε ένα μπουκάλι μπύρας και το έσπασε πάνω από το κεφάλι του κ. Josef.

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε τον άνδρα σε αστυνομικό τμήμα και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να τον ταυτοποιήσει καθώς δεν είχε μαζί του έγγραφα ταυτότητας. Ο άνδρας χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία της Pattaya ως εξαιρετικά μη συνεργάσιμος και συνέχισε να απειλεί τις αρχές επιβολής του νόμου και άλλους.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για πιθανές μελλοντικές χρεώσεις.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.