Pattaya Beach ξενοδοχεία και μπαρ που επωφελήθηκαν από το πλήρωμα του USS Nimitz

Πατάγια -

Αρκετά παραθαλάσσια θέρετρα, μπαρ και ξενοδοχεία της Πατάγια επωφελήθηκαν από την άφιξη των μελών του πληρώματος της αμερικανικής ομάδας Nimitz Carrier Strike, δήλωσε ο Thanet Suparashusrangsi, πρόεδρος του Συμβουλίου Τουριστικής Βιομηχανίας της επαρχίας Chonburi.

Το USS Nimitz Carrier Strike Group, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο USS Nimitz, έχει συμμετάσχει σε μια εκτεταμένη 11μηνη αποστολή περιπολίας στην περιοχή επιχειρήσεων του 7ου στόλου των ΗΠΑ από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Πρόσφατα, ο όμιλος ολοκλήρωσε κοινές ασκήσεις με την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα και πέρασε επίσης από αμφισβητούμενα μέρη της Θάλασσας της Νότιας Κίνας χωρίς προβλήματα.

Στη συνέχεια, ο αερομεταφορέας εντάχθηκε στην 190η επέτειο των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ταϊλάνδης και των Ηνωμένων Πολιτειών από τις 24 έως τις 29 Απριλίου. Μερικά από τα 5,000 μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου επισκέφτηκαν επίσης την Πατάγια για να κάνουν ένα διάλειμμα, σύμφωνα με την Thanet.

Ο Thanet είπε στο The Pattaya News ότι αρκετά ξενοδοχεία που βρίσκονται στην παραλία της Πατάγια είχαν επωφεληθεί από την άφιξη του αμερικανικού στρατού. Η άφιξη δημιούργησε πολύ θόρυβο γύρω από το Beach Road και βοήθησε στην τόνωση του τουρισμού από τις 24 έως τις 28 Απριλίου.

Το USS Nimitz είναι τόσο ψηλό όσο ένα κτίριο 23 ορόφων και πλάτος όσο τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου. Έφτασε με το καταδρομικό USS Bunker Hill κατηγορίας Ticondegoral, τα αντιτορπιλικά κατευθυνόμενων πυραύλων κατηγορίας Arleigh Bruke USS Decatur και USS Wayne E Mayor και μια μοίρα πολεμικών αεροσκαφών F/A-18.

Συγκεκριμένα, η Walking Street ήταν πολύ απασχολημένη με μέλη του αμερικανικού στρατού σε ένα διάλειμμα όλη την περασμένη εβδομάδα.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.