Η Pattaya φιλοξενεί φεστιβάλ και αγορά φιλικό προς τον προϋπολογισμό στο Pattaya School 8

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια φιλοξενεί αυτήν τη στιγμή έναν παραδοσιακό παράδεισο της αγοράς με προσιτά προϊόντα για να καλωσορίσει την Ημέρα της Εργασίας από σήμερα, 1η έως 7 Μαΐου.

Η αγορά είναι ένας παράδεισος αγορών για οικονομικά αγαθά, όπως ρούχα, παιχνίδια, καθημερινά προϊόντα και, φυσικά, τόνους γλυκών και τοπικών πιάτων. Διαθέτει επίσης κάθε είδους διασκεδαστικές βόλτες που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν με απίστευτα χαμηλό κόστος, όπως ρόδα, φουσκωτή παιδική χαρά, Music Express ή παιχνίδια με μπαλόνια και βελάκια.

Μια περιήγηση βίντεο στην αγορά που κάναμε είναι εδώ.

Βρίσκεται στο Pattaya School 8 στη South Pattaya Road κοντά στο Walking Street και απέναντι από το Wat Chai, η αγορά είναι ανοιχτή από τις 5 μ.μ. έως τις 4 π.μ. καθημερινά από σήμερα έως τις 7 Μαΐου. Είναι μια εξαιρετική εκδήλωση για την υποστήριξη νοικοκυριών με χαμηλό εισόδημα και την αποθήκευση του σπιτιού σας σε προσιτή τιμή.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.