Τρανσέξουαλ ύποπτος συνελήφθη στο κομμωτήριο της Πατάγια μετά από ληστεία χρυσού

Πατάγια -

Ένας τρανσέξουαλ ύποπτος συνελήφθη μετά από ληστεία σε χρυσοπωλείο της Πατάγια χθες, 26 Απριλίου.

Η ύποπτη, Chuenkamol Nasingkhan, 30 ετών, ένα τρανσέξουαλ που αναγνωρίζεται ως γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη χθες στις 4:30 μ.μ. αφού έκλεψε δύο χρυσές αλυσίδες βάρους δύο μπατ η καθεμία από το κοσμηματοπωλείο Phet Thong Wanida που βρίσκεται στο Soi Nern της Pattaya. Plub Wan στις 11:20 π.μ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Τσουενκαμόλ με μάσκα μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε να δοκιμάσει δύο χρυσές αλυσίδες πριν φύγει από το κατάστημα με τη μοτοσικλέτα της που ήταν σταθμευμένη μπροστά από το κατάστημα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία της Πατάγια για τη ληστεία. Στη συνέχεια, οι αρχές άρχισαν να παρακολουθούν τον ύποπτο και γρήγορα έμαθαν ότι η Chuenkamol οδήγησε τη μοτοσικλέτα της στο Big C Extra Department Store στην κεντρική Πατάγια για να προσπαθήσει να πουλήσει μια από τις κλεμμένες αλυσίδες χρυσού για 61,380 μπατ.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημά της στο πολυκατάστημα και οδήγησε ένα ταξί στο εμπορικό κέντρο Terminal 21 Pattaya για να ανταλλάξει την υπόλοιπη αλυσίδα χρυσού.

Αφού έλαβε τα χρήματα, η Chuenkamol πήγε στο Hair Care Salon για να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και στη συνέχεια συνελήφθη εκεί από την αστυνομία μετά τις κινήσεις της στο δίκτυο CCTV της Pattaya. Η όλη αστυνομική επιχείρηση κράτησε μόλις τέσσερις ώρες.

Μετά από ανάκριση, η Chuenkamol φέρεται να ομολόγησε τη ληστεία, αλλά ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν χρήματα για να πληρώσει τα χρέη της και ζήτησε συγχώρεση, ζητώντας συγγνώμη για την κατάσταση.

Κατηγορήθηκε για ληστεία και παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.