Εργατικό Σαββατοκύριακο στην Ταϊλάνδη για να δείτε αυξημένο αριθμό Κινέζων και Ταϊλανδών τουριστών

Ταϊλάνδη -

Περισσότερα κινεζικά τουριστικά γκρουπ αναμένεται να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη για επερχόμενες μεγάλες διακοπές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της εργάσιμης ημέρας, που πέφτει αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο με την πραγματική εργατική ημέρα την XNUMXη Μαΐου.

Ο Yuthasak Supasorn, ο διοικητής της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης «Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους υπήρξαν 6,518,578 ξένοι επισκέπτες που παρήγαγαν 334.7 εκατομμύρια μπατ. Ο τουρισμός έχει βελτιωθεί κατά 60% σε σύγκριση με έτος σε έτος, αν και στις αρχές του 2022 εξακολουθούσαν να υπάρχουν ορισμένοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί».

«Στο τέλος αυτού του μήνα και στις αρχές του επόμενου μήνα θα είναι αργίες στην Κίνα από τις 30 Απριλίουth έως Μάιο 4th. Περισσότεροι Κινέζοι τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη», πρόσθεσε ο κ. Yuthasak.

Ο Pipat Ratchakitprakarn, υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης πρόσθεσε: «Η κορυφαία κινεζική τουριστική πλατφόρμα «Ctrip» αναφέρει ότι περισσότεροι από 150,000 Κινέζοι υπήκοοι επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη τον Φεβρουάριο. Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο ο τουρισμός αναμένεται να βελτιωθεί κατά 80 τοις εκατό σε σύγκριση με πριν από τέσσερα χρόνια».

«Περισσότεροι τουρίστες από την Ασία και τη Βορειοανατολική Ασία έρχονται στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, οι Ασιάτες τουρίστες ακολουθούν τους influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτονται επίσης την Ταϊλάνδη. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των Ευρωπαίων και Αμερικανών τουριστών μειώνεται λόγω του τέλους του τουρισμού υψηλής περιόδου σε αυτές τις χώρες», εξήγησε ο Pipat.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/