Η Big Market Jomtien θα ανοίξει το νέο τμήμα νυχτερινών φυτών

Πατάγια -

Το τοπικό Big Market Jomtien θα ανοίξει ένα νέο τμήμα νυχτερινών εγκαταστάσεων στις 5 Μαΐου.

Αν ψάχνετε για ένα φύλλωμα για να γεμίσετε το σπίτι ή το γραφείο σας, αυτό το νέο τμήμα φυτών στην Πατάγια είναι σίγουρα ένα μέρος για να το δείτε.

Βρίσκεται στο κομψό Big Market Jomtien, το πρώτο νυχτερινό σημείο πώλησης φυτών στην Πατάγια θα σας καταπλήξει με ένα υπέροχο ρεπερτόριο από φυτά και υλικά κηπουρικής. Το νέο τμήμα έχει οριστεί για τα εγκαίνια στις 5 Μαΐου και θα πουλά τόνους δροσερών φυτών και αντικειμένων, από φυτά που καθαρίζουν τον αέρα, ορχιδέες, δέντρα, χώμα, παχύφυτα ή ακόμα και βρώσιμα φυτά.

Σύμφωνα με τα στελέχη της αγοράς, πάνω από 500 λάτρεις του πράσινου πωλητές θα είναι εκεί για να σας φιλοξενήσουν. Εάν είστε νέοι στον κόσμο των δέντρων, μην αποθαρρύνεστε γιατί αυτοί οι ευγενικοί και έμπειροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Η αγορά, πάλι, έχει προγραμματιστεί για ένα επίσημο άνοιγμα στις 5 Μαΐου, ή μόλις 8 ημέρες από τώρα, στις 27 Απριλίου. Δείτε το αν θέλετε να μεταμορφώσετε το μαραμένο γκρίζο και καφέ μέρος σας σε μια πιο πράσινη όαση!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.