Ολοκληρώθηκε επίσημα το Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Πατάγια

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Η Pattaya ολοκλήρωσε επίσημα το Pattaya Open International Taekwondo Championship 2023 το Σάββατο 22 Απριλίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε σε συνεργασία μεταξύ της Pattaya City και του Gyeong-gi-do Taekwondo Association από τη Νότια Κορέα. Ήταν η 4η συνεχόμενη χρονιά του πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πατάγια.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάπτυξη δεξιοτήτων ταεκβοντό μεταξύ των νέων αθλητών στην Πατάγια και στη γύρω περιοχή. Πάνω από 1,200 αθλητές από 6 χώρες συμμετείχαν στον αγώνα, ο οποίος περιελάμβανε πολλαπλές κατηγορίες. Ο διαγωνισμός προσέλκυσε με επιτυχία πολλούς ενθουσιώδεις θεατές και προώθησε τον τουρισμό στην περιοχή, αναδεικνύοντας την Πατάγια ως αθλητική πόλη και προορισμό αθλητικού τουρισμού, όπως προωθείται από την Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.