Άνδρας από τη Σρι Ράτσα ζητά δικαιοσύνη για τη φίλη της που φέρεται να έπεσε πάνω σε ξένος μοτοσικλετιστής

Σρι Ράτσα -

Στη Σρι Ράτσα, ένας άνδρας αλλοδαπός φέρεται να τράκαρε τη μοτοσικλέτα του πάνω σε μια Ταϊλανδή, τραυματίζοντάς την σοβαρά και δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη, σύμφωνα με τον φίλο της γυναίκας.

Πλάνα CCTV από το Paradise Hill 1 Village έδειξαν την κα Kotchakon Khetkhunthod να οδηγεί την πράσινη και μπλε μοτοσικλέτα της Honda σε ένα ψιλικατζίδικο, όταν ο κ. Thomas V., ένας αλλοδαπός άγνωστης εθνικότητας, ο οποίος φαινόταν να έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε μια μηχανή, ξέφυγε από τη λωρίδα του. και συγκρούστηκε με το όχημα της κας Κοτσάκων.

Η κα Kotchakon, ηλικίας 32 ετών, υπέστη αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου χεριού, κομμένους τένοντες και σχισμένους μύες. Και οι δύο πλευρές, συμπεριλαμβανομένου του κ. Thomas, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία.

Ο κ. Songklot Himachai, ο φίλος της κας Kotchakon, είπε στο The Pattaya News ότι η κοπέλα του είχε φύγει από το σπίτι τους γύρω στις 8:17 στις XNUMX Απριλίου για να αγοράσει είδη παντοπωλείου όταν έλαβε αναφορά για το ατύχημα.

Έσπευσε στο σημείο και βρήκε την κυρία Κοτσακών βαριά τραυματισμένη. Στη συνέχεια ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Nong Prue και υπέβαλε στοιχεία για περαιτέρω έρευνα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο κ. Θωμάς, ηλικίας 48 ετών, φέρεται να είχε εξαφανιστεί με κάποιο τρόπο μετά το περιστατικό.

Ο κ. Songklot έμαθε από κατοίκους της περιοχής ότι ο κ. Thomas είχε ιστορικό τακτικής κατανάλωσης αλκοόλ και πρόκλησης πολλαπλών ατυχημάτων στο παρελθόν. Προέτρεψε τον αλλοδαπό να εμφανιστεί και να αναλάβει την ευθύνη, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής, για τον τραυματισμό της κοπέλας του.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.