Βέλγοι και Γάλλοι άντρες βυθίζονται από το ίδιο διαμέρισμα στην Πατάγια σε ξεχωριστά περιστατικά και χάνουν τη ζωή τους

Πατάγια -

Ένας 52χρονος Βέλγος και ένας 81χρονος Γάλλος αυτοκτόνησαν βυθίζοντας από μια συγκυριαρχία στην Πατάγια. Τα δύο διαφορετικά ατυχήματα συνέβησαν κατά σύμπτωση στο ίδιο διαμέρισμα.

Η αστυνομία της Πατάγια και οι διασώστες του Sawang Boriboon έσπευσαν σε μια πολυτελή συγκυριαρχία στην Πατάγια στις 04:30 π.μ. σήμερα, 20 Απριλίου, αφού έλαβαν αναφορά ότι ένας αλλοδαπός πήδηξε από το διαμέρισμα.

Στη σκηνή, οι αρχές ανακάλυψαν το θύμα, ο οποίος προσδιορίστηκε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς του μόνο ως ο κ. Κρις, 52 ετών, να βρισκόταν αδιάφορος στο ισόγειο του διαμερίσματος. Το θύμα βελγικής υπηκοότητας υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

Η αστυνομία εξέτασε τη σκηνή του συμβάντος και διαπίστωσε ότι το θύμα είχε πέσει μέσα από την οροφή του πάρκινγκ του διαμερίσματος. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πήραν συνέντευξη από τον κ. Sombat Sarasamrong, έναν Ταϊλανδό 55χρονο φύλακα που εργάζεται για το διαμέρισμα και ήταν μάρτυρας του συμβάντος.

Είπε ότι το θύμα επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματος. Πρώτα χτύπησε στο έδαφος χωρίς να τραυματιστεί και μετά πήδηξε ξανά από το διαμέρισμα, τρέχοντας μακριά από τον κύριο Σόμπατ που προσπάθησε να βοηθήσει και τελικά κατάφερε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η φύλακας του άνδρα, κα Chananchida Changwatdee, 45 ετών, αποκάλυψε στην αστυνομία ότι το θύμα είχε πολλές συγγενείς ασθένειες και απειλούσε να του αφαιρέσει τη ζωή για αρκετό καιρό.

Οι αρχές πίστευαν ότι το θύμα αυτοκτόνησε καθώς δεν υπήρχαν σημάδια μάχης ή συμπλοκής στο σημείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σε παρόμοια περίπτωση, ένας 81χρονος Γάλλος πήδηξε από το ίδιο διαμέρισμα στην Πατάγια σε διαφορετική ώρα και έφυγε από τη ζωή.

Το θύμα, ο κ. Perrin, βρέθηκε νεκρό δίπλα στη συγκυριαρχία και από τον κ. Sombat Sarasamrong, τον ίδιο Ταϊλανδό 55χρονο φύλακα που βρήκε τον κ. Kris.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ήταν χωρίς πουκάμισο και φορούσε μόνο μαύρο σορτς. Το θύμα υπέστη πολλά θανατηφόρα τραύματα και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο από τους διασώστες Sawang Boriboon.

Η αστυνομία της Πατάγια ανταποκρίθηκε στο περιστατικό και ερεύνησε το δωμάτιο του θύματος στον τρίτο όροφο και βρήκε τα φάρμακά του στο τραπέζι. Το θύμα είχε πολλές συγγενείς ασθένειες και μόλις χθες πήγε σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την κηδεμόνα του κυρία Donruedee Fletuch, 46 ετών.

Ο κ. Sombat, ο φύλακας, είπε στην αστυνομία ότι οι κάτοικοι του διαμερίσματος του ανέφεραν ότι το θύμα έπεσε από τον όγδοο όροφο και χτύπησε στο έδαφος πίσω από το διαμέρισμα.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.