Η αστυνομία της Pattaya κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για την Ημέρα του Big Songkran στις 19 Απριλίου

Πατάγια -

Η αστυνομική δύναμη της Πατάγια συνήλθε χθες, 17 Απριλίου, για να προετοιμαστεί για το Wan Lai, ή τη Μεγάλη Ημέρα, του φεστιβάλ Songkran που έχει προγραμματιστεί για αύριο, 19 Απριλίου.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Beach Road θα κλείσει μερικώς για να διατεθεί χώρος για τους πεζούς που έρχονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Ο δρόμος από την παραλία Central Pattaya προς την Walking Street θα είναι κλειστός από τις 14:30 έως τις 20:30.

Για αυτήν την εκδήλωση, ο Αστυνομικός Σταθμός της Πατάγια θα αναπτύξει 11 ομάδες αποτελούμενες από 653 αξιωματικούς για να εκτελέσουν διάφορες εργασίες σε 11 διαφορετικά στάδια.

Θα υπάρχουν επίσης μέτρα κυκλοφορίας, όπως σημεία ελέγχου για την υποδοχή και την αποστολή προσκεκλημένων για την προστασία των παρευρισκομένων. Η αστυνομία προτρέπει επίσης τους συμμετέχοντες να μην πίνουν αλκοόλ, αν και αυτό αναμένεται ευρέως να αγνοηθεί. Τουλάχιστον, η αστυνομία έχει προειδοποιήσει σθεναρά για την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και θα το ελέγξει σε όλη την πόλη.

Το Wan Lai ουσιαστικά ακυρώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια της πανδημίας Covid-19, με την τελευταία εκδήλωση να πραγματοποιήθηκε το 2019.

Οι αυριανές γιορτές περιλαμβάνουν πολλές συναυλίες, παρελάσεις, εκδηλώσεις και φυσικά πολύ πολύ νερό.

Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για την παραδοσιακή πλευρά του Songkran, το Wat Chai κοντά στο Walking Street θα πραγματοποιεί ειδικές τελετές Songkran από τις 7 π.μ. Αυτά περιλαμβάνουν τελετές αξιοκρατίας, κηρύγματα, τιμή στους πρεσβυτέρους με λίγο νερό, σεβασμό βουδιστικών λειψάνων και παρέλαση μοναχών και θρησκευτικών κειμηλίων που αναχωρούν από το Wat Chai και κατεβαίνουν στην Beach Road γύρω στις 11:00 π.μ.

Η ημέρα αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες γλεντζέδες την τελευταία μέρα του Songkran στην Πατάγια. Για όσους θέλουν πραγματικά περισσότερα, ωστόσο, μπορούν να πάνε στο Bang Saray στις 20 Απριλίου ή στο Ban Bueng και στο Samut Prakan στις 21 Απριλίου για τις τελευταίες τους μέρες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.