17χρονο κορίτσι πνίγηκε και πέθανε σε σωλήνα αποχέτευσης ενώ μάζευε αχιβάδες στο Rayong

ΦΩΤΟ: Naewna

Rayong -

Μια 17χρονη έφυγε τραγικά από τη ζωή αφού έψαξε για αχιβάδες σε ένα μικρό σωλήνα αποχέτευσης και πνίγηκε.

Το περιστατικό συνέβη στις 2 το μεσημέρι χθες, 16 Απριλίου, κοντά στην οδό 36 στην υποπεριοχή Thap Ma της περιοχής Mueang, στην επαρχία Rayong. Τοπικοί διασώστες έσπευσαν στο σημείο αφού μια γυναίκα τηλεφώνησε για να πει ότι η κόρη της σύρθηκε σε έναν σωλήνα αποχέτευσης για να ψάξει για αχιβάδες και κόλλησε.

Η μητέρα, η 37χρονη κυρία Chandra, που ακούει μόνο ένα όνομα και είναι εργαζόμενη στην Καμπότζη, συναντήθηκε με τους διασώστες στο σημείο και είπε ότι η κόρη της δεν βγήκε από τον σωλήνα αποχέτευσης κατά τη διάρκεια μιας τέταρτης διαδρομής για να μαζέψει αχιβάδες. Η έφηβη, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό λόγω της ηλικίας της, μάζευε αχιβάδες από το σύστημα αποστράγγισης όλο το πρωί και είχε σχεδόν γεμίσει ήδη έναν ολόκληρο κουβά, αλλά ήθελε να κάνει ένα τελευταίο τρέξιμο πριν επιστρέψει στο σπίτι.

Η κυρία Τσάντρα περίμενε έξω από τον σωλήνα την κόρη της.

Το κορίτσι είχε παγιδευτεί στις αποχετεύσεις της καταιγίδας για περισσότερο από μία ώρα πριν φτάσει η ομάδα διάσωσης.

Η ομάδα διάσωσης μπήκε στο λαβυρινθιακό σύστημα αποχέτευσης και ανακάλυψε ότι ήταν πάνω από 50 μέτρα σε μήκος. Αφού κάλυψαν περίπου 35 μέτρα, συνάντησαν το αναίσθητο σώμα της κοπέλας. Παρά τις προσπάθειές τους να τη σώσουν, το κορίτσι δηλώθηκε νεκρό μετά από 35 λεπτά επιχείρησης διάσωσης.

Η κυρία Chandra λιποθύμησε όταν ενημερώθηκε για την τύχη της κόρης της. Η σορός του κοριτσιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rayong για νεκροψία.

Δεν ήταν σαφές πώς είχε σκοτωθεί στο τούνελ και σύμφωνα με τη μητέρα της, το κορίτσι σέρνονταν τακτικά μέσα από σωλήνες αποχέτευσης μαζεύοντας αχιβάδες και κοχύλια και είχε εμπειρία στην περιοχή.

Τα σωστικά συνεργεία, ωστόσο, πιστεύουν ότι η νεαρή κοπέλα κόλλησε παρά το γεγονός ότι ήταν εξοικειωμένη με το σύστημα αποχέτευσης και στη συνέχεια πνίγηκε. Οι ομάδες διάσωσης προειδοποίησαν τους κατοίκους για την εξερεύνηση αποχετεύσεων και σωλήνων καταιγίδας, δηλώνοντας ότι αυτές οι περιοχές ήταν πολύ επικίνδυνες για να αναζητήσουν τροφή.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.