Παραθαλάσσιος πωλητής δολοφονήθηκε στην παραλία Πατάγια μπροστά σε δεκάδες τουρίστες, ύποπτος συνελήφθη

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ένας 39χρονος ανάπηρος πωλητής παραλιών δολοφονήθηκε σήμερα το απόγευμα, 16 Απριλίου 2023, στην παραλία Πατάγια σε κάτι που πιστεύεται ότι ήταν ένα περιστατικό που σχετίζεται με χρέη, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια. Για την έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας κάντε κλικ εδώ.

Το περιστατικό συνέβη στις 5:30 μ.μ. κοντά στο Soi 13/4 όχι μακριά από την Walking Street στην άμμο κοντά στο μονοπάτι της παραλίας Pattaya. Αυτή τη στιγμή, δεκάδες τουρίστες και ντόπιοι βρίσκονταν στην περιοχή ασκώντας ή συμμετείχαν σε θαλάσσιες δραστηριότητες για την Πρωτοχρονιά Songkran Thai και έγιναν μάρτυρες του σοκαριστικού περιστατικού.

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο 39χρονος κ. Tossaphon Sae Lim, ο οποίος είχε σωματική αναπηρία στην αριστερή πλευρά που τον εμπόδιζε να περπατήσει σωστά. Είχε υποστεί ένα τραύμα από μαχαίρι στην αριστερή πλευρά του στήθους του και το ύποπτο όπλο για φόνο, ένα κουζινομάχαιρο, βρέθηκε στην άμμο κοντά.

Ο κ. Λιμ ήταν πωλητής χαλιών παραλίας, σύμφωνα με τον Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Surachet Aneksri, αναπληρωτής επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος της Πατάγια, και φέρεται επίσης να είχε ιστορικό πώλησης ναρκωτικών στο πλάι σε τουρίστες στην παραλία Πατάγια.

Σύμφωνα με έναν χειριστή ξαπλώστρας, ο οποίος ζήτησε να αναγνωριστεί μόνο με το ταϊλανδέζικο παρατσούκλι του Mr. Ball, ο κ. Lim είχε τσακωθεί για χρήματα που οφείλονταν στον ύποπτο που του παρείχε φάρμακα για να πουλήσει σε τουρίστες σε μια επιχειρηματική συνεργασία . Ο Ball δήλωσε ότι μια συνεχιζόμενη διαμάχη λάμβανε χώρα μεταξύ του κ. Lim και του ύποπτου για αυτό το χρέος για απλήρωτα αγαθά.

Η σκηνή του φρικτού φόνου στην παραλία Πατάγια

Ο κ. Λιμ καθόταν σε μια ξαπλώστρα προσπαθώντας να πουλήσει χαλάκια παραλίας σε ανθρώπους στην παραλία Πατάγια, όταν ο ύποπτος τον πλησίασε και άρχισε μια έξαλλη λεκτική διαμάχη. Στη συνέχεια, ο ύποπτος γρονθοκόπησε το θύμα στο πρόσωπο και έβγαλε ένα μαχαίρι, μαχαιρώνοντάς τον στο στήθος. Στη συνέχεια, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή από τη σκηνή με ένα μηχανάκι, ενώ σοκαρισμένοι μάρτυρες και τουρίστες στέκονταν κοντά, είπε ο κ. Μπολ.

Η αστυνομία της Πατάγια κατάφερε να εντοπίσει τον ύποπτο λίγη ώρα αργότερα χρησιμοποιώντας κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και σημεία ελέγχου της αστυνομίας. Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ο 42χρονος Somchat Aila και τώρα έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στο Soi 9 από την ώρα του Τύπου. Ο Somchat παραδέχτηκε επίσης ότι δολοφόνησε τον κ. Lim, δηλώνοντας μόνο ότι ο κ. Lim του χρωστούσε χρήματα, αλλά δεν συζητούσε για το τι ήταν το χρέος στην αστυνομία της Pattaya.

ύποπτος για φόνο κ. Somchat Aila, δεξιά.

Η αστυνομία της Πατάγια ενημέρωσε επίσης το Pattaya News ότι ο Somchat έχει εκτεταμένο ποινικό μητρώο και είχε βρεθεί στη φυλακή έξι φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη την απελευθέρωση τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους 2023.

Ο Somchat θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για φόνο και παραμένει υπό κράτηση.

Η αστυνομία της Πατάγια παίρνει συνέντευξη από μάρτυρες της δολοφονίας.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/