Συνολικά, 158 θάνατοι σε τέσσερις ημέρες της εκστρατείας Songkran για την Οδική Ασφάλεια της Ταϊλάνδης σε επτά ημέρες κινδύνου

Ταϊλάνδη --

Συνολικά 368 τροχαία ατυχήματα, με 44 θανάτους και 368 τραυματισμούς, αναφέρθηκαν από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την τέταρτη ημέρα (14 Απριλίου) της εκστρατείας οδικής ασφάλειας Seven Days of Danger κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου).

Στις 14 Απριλίου σημειώθηκαν 368 ατυχήματα με 44 θανάτους και 368 τραυματίες. Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (35 τοις εκατό). Περίπου το 83 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους μεταξύ 7:01 μ.μ. έως 8:00 μ.μ

Οι επαρχίες με τα περισσότερα θύματα ήταν η Μπανγκόκ, η Νακόν Σαουάν και η Φιτσανουλόκ με 3 θανάτους η καθεμία. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών σημειώθηκε στη Ναν με 16 τροχαία ατυχήματα και 16 τραυματισμούς.

Σε σύνολο τεσσάρων ημερών ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων σημειώθηκε στην Μπανγκόκ με 12 θανάτους. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σημειώθηκε στο Τσιάνγκ Μάι, στο Νακόν Σι Ταμαράτ και στο Ναν με 45 ατυχήματα το καθένα. Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών σημειώθηκε στο Nakhon Si Thammarat με 48 τραυματισμούς.

Συνολικά 437 τροχαία ατυχήματα, με 49 θανάτους και 448 τραυματισμούς, αναφέρθηκαν από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την τρίτη ημέρα της εκστρατείας οδικής ασφάλειας των Επτά Ημερών Κινδύνου κατά τη διάρκεια του Songkran.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.