Αρκετοί αλλοδαποί ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Ταϊλανδοί, Μαλαισιανοί και Χονγκ Κονγκ ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν χθες, 13 Απριλίου, στην περιοχή της Μπανγκόκ. Η αστυνομία κατέσχεσε από τους υπόπτους 93 κιλά ηρωίνης και 161.2 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη με προορισμό την Αυστραλία.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης έλαβε πληροφορίες ότι θα γίνει προσπάθεια λαθρεμπορίας ηρωίνης από την Ταϊλάνδη στην Αυστραλία, γι' αυτό συντονίστηκε με διάφορες υπηρεσίες για την κατάσχεση ηρωίνης συνολικού βάρους 29.6 κιλών, κρυμμένη σε πλαστικά φύλλα σε αποθήκη στην περιοχή Bueng Kum της Μπανγκόκ.

Τα παράνομα ναρκωτικά επρόκειτο να εξαχθούν στην Αυστραλία δια θαλάσσης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, οι αρχές διεύρυναν την έρευνά τους και συνέλαβαν μια Ταϊλανδή ύποπτη, την κα Kanda Kanthong, μια 34χρονη γυναίκα από την επαρχία Phatthalung, η οποία φέρεται να κανόνισε την παράδοση της ηρωίνης.

Συνελήφθη σε ένα πάρκινγκ μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή Rama 3 της Μπανγκόκ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η κ. Κάντα φέρεται να ομολόγησε ότι είχε προσληφθεί από έναν άνδρα που ονομαζόταν μόνο ο κ. Χία για αυτή τη δουλειά.

Λίγο μετά τη σύλληψη της κας Kanda, η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν άλλο ύποπτο, τον κ. Leung Ka Wing ή "Hia", έναν 63χρονο Μαλαισιανό που η αστυνομία είπε ότι ήταν το αφεντικό της επιχείρησης. Συνελήφθη στην Μπανγκόκ. Η αστυνομία του κατέσχεσε 3.3 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη που ήταν κρυμμένη σε κορνίζα στο σεντάν του.

Ένα ακόμη εμπλεκόμενο άτομο συνελήφθη επίσης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Jayalu, ένας 36χρονος Ταϊλανδός που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση των χρημάτων.

Στη συνέχεια, η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε τον τελευταίο ύποπτο, τον κ. Kai Cheong Chan, έναν 62χρονο άνδρα από το Χονγκ Κονγκ, και κατέσχεσε 29.9 κιλά κρυσταλλικής ουσίας και κορνίζες με παρόμοιο σχέδιο με αυτές που είχαν κατασχεθεί προηγουμένως από το Hai.

Ο κ. Κάι ομολόγησε στην αστυνομία και αποκάλυψε τον τόπο όπου βρισκόταν ο τελευταίος θησαυρός ναρκωτικών, με αποτέλεσμα άλλη μια κατάσχεση ηρωίνης βάρους περίπου 63.4 κιλών και 128 κιλών κρυσταλλικής μεθόδου.

Οι ύποπτοι κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα και αναμένονται οι νομικές ενέργειες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.