Η αστυνομία της Pattaya ξεκινά τυχαίες επιθεωρήσεις σε νυχτερινά κέντρα για να διατηρήσει την ειρήνη κατά τη διάρκεια του Songkran

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ερεύνησε τυχαία πολλά νυχτερινά κέντρα χθες το βράδυ, 11 Απριλίου, για να κρατήσει τους τουρίστες ασφαλείς και να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς.

Στις 10 μ.μ., η αστυνομία της Πατάγια με επικεφαλής τον αστυνομικό αρχηγό Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanapong Phothi ξεκίνησε επιθεωρήσεις σε νυχτερινά κέντρα ως απάντηση στην εντολή του αρχηγού της εθνικής αστυνομίας να αποτρέψει την εγκληματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας Seven Dangerous Day του φεστιβάλ Songkran.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε νυχτερινά κέντρα για παράνομες ουσίες, όπλα και άλλα λαθραία. Έλεγξαν επίσης τις πυροσβεστικές εξόδους και τους πυροσβεστήρες των χώρων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί διεξήγαγαν ελέγχους ταυτότητας στους θαμώνες για να επαληθεύσουν την ηλικία τους και να βεβαιωθούν ότι δεν έφεραν απαγορευμένα αντικείμενα. Η αστυνομία είπε ότι οι τουρίστες θα πρέπει να απέχουν από κάθε είδους ακατάλληλα πράγματα, όπως η σεξουαλική παρενόχληση άλλων κατά τη διάρκεια των πάρτι.

Η αστυνομία επικεντρώθηκε επίσης σε χώρους που θα διοργανώσουν μεγάλα πάρτι και συναυλίες Songkran με διάσημες προσωπικότητες για να βεβαιωθεί ότι ήταν έτοιμοι για μεγάλα πλήθη και ότι είχαν λάβει τις κατάλληλες προφυλάξεις. Αυτός ήταν ένας λόγος που έλεγξαν νωρίς τους χώρους προτού είχαν πολύ κόσμο για να διασφαλίσουν ότι υπήρχαν σχέδια για εκδηλώσεις Songkran.

Θέλετε να μάθετε μερικές συμβουλές για το Songkran; Δείτε το βίντεό μας εδώ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.