Οικοδεσπότες μπαρ στο Λάο χωρίς άδεια εργασίας κατασχέθηκαν από την αστυνομία της Πατάγια

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ερεύνησε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης νωρίς σήμερα το πρωί και συνέλαβε πέντε οικοδεσπότες μπαρ με υπηκοότητα Λάος, ως ύποπτοι ότι εργάζονταν χωρίς άδεια εργασίας.

Το κατεστραμμένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης "La-on Club Pattaya" βρίσκεται στο Soi Kho Phai 4 στην Πατάγια. Γύρω στις 02:30 π.μ. σήμερα, 11 Απριλίου, αρκετοί αστυνομικοί εισέβαλαν στο κλαμπ αφού έλαβαν καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ο διαχειριστής του κλαμπ προσλάμβανε μετανάστες εργάτες για να εργαστούν για αυτούς χωρίς άδεια εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες φέρεται να φοβήθηκαν ότι χωρίς άδειες εργασίας το προσωπικό μπορεί να μην εκπαιδευτεί σωστά για να βοηθήσει τους πελάτες.

Περίπου 20 επισκέπτες της παμπ της Ταϊλάνδης ανακαλύφθηκαν μέσα στην παμπ. Η αστυνομία διέταξε τον υπεύθυνο του χώρου να κλείσει τη μουσική και να ανάψει τα φώτα. Στη συνέχεια συνέλαβαν πέντε Λάους άνδρες που ήταν ντυμένοι με ρούχα φιλοξενίας μπαρ και τους διέταξαν να προσκομίσουν τις άδειες εργασίας τους.

Αφού δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την εντολή της αστυνομίας, και οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα για τη διαδικασία ταυτοποίησης. Αν και μόνο ένας από τους πέντε άντρες παραδέχτηκε ότι εργάζεται για το κλαμπ, η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι θα ασκούσε κατηγορίες σε όλους εάν δεν τους επιτρεπόταν νόμιμα να εργαστούν στη χώρα.

Τα ονόματα των συλληφθέντων υπόπτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Πατάγια.

Οι αστυνομικοί έκαναν επίσης εξετάσεις για παράνομες ουσίες σε πελάτες του κλαμπ και δεν βρήκαν κανένα θετικό. Είπαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του διαχειριστή του κλαμπ, επειδή το κλαμπ φέρεται να παραβίασε τη νόμιμη ώρα κλεισίματος, η οποία ανάλογα με το αν ένα μπαρ είναι η ζώνη διασκέδασης ή όχι μπορεί να ποικίλλει από τα μεσάνυχτα έως τις 2 το πρωί.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.