Η αστυνομία της Pattaya είναι έτοιμη να προστατεύσει τους τουρίστες κατά τη διάρκεια του Songkran και του Wan Lai

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια κινητοποιεί επί του παρόντος όλες τις μονάδες για να διασφαλίσει την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του κοινού και των τουριστών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran και του Wan Lai γνωστό και ως τη Μεγάλη Ημέρα στις 19 Απριλίου.

Οι αστυνομικοί θα δημιουργήσουν σημεία ελέγχου σε όλη την περιοχή της Πατάγια κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ και τη νύχτα για την πρόληψη ατυχημάτων, σύμφωνα με τον αναπληρωτή επιθεωρητή του αστυνομικού τμήματος της Πατάγια Πολ. Αντισυνταγματάρχης Σουρατσέτ Ανεκσρί.

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθούν τεστ αλκοόλ στους οδηγούς, ως μέρος της πολιτικής του αρχηγού της εθνικής αστυνομίας, όπου οι οδηγοί πρέπει να έχουν μηδενικό επίπεδο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του Songkran.

Στις κοινοτικές περιοχές, θα υπάρχουν κοινοτικά σημεία ελέγχου που θα δημιουργηθούν από τους ηγέτες της κοινότητας και τους κατοίκους για να αποτρέψουν την οδήγηση υπό την επήρεια από νέους ή μέλη της κοινότητας, δήλωσε ο Αντισυνταγματάρχης Surachet.

Όσον αφορά τις απαγορεύσεις κατά τη διάρκεια του Songkran και του Wan Lai, ο αντισυνταγματάρχης Surachet δήλωσε ότι η χρήση όπλων σκόνης ή νερού υψηλής πίεσης και το ανεπαρκές ντύσιμο απαγορεύονται αυστηρά. Είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του Wan Lai, η Beach Road θα παραμείνει ανοιχτή στην κυκλοφορία προς το Central Klang και θα είναι κλειστή από το Central Klang έως την Walking Street από τις 2 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ., για να επιτραπούν οι νερομαχίες και οι συναυλίες.

400 αστυνομικοί θα είναι σε υπηρεσία σε όλη την πόλη για να διευκολύνουν και να προστατεύσουν τους τουρίστες στις 19 Απριλίου.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.