Ετοιμαστείτε για το κλείσιμο επιχειρήσεων και κυβερνητικών γραφείων Songkran στην Πατάγια, συμπεριλαμβανομένης της μετανάστευσης

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Το Songkran, το νέο έτος της Ταϊλάνδης, γνωστό και ως το φεστιβάλ του νερού, ξεκινά αυτή την εβδομάδα και για πρώτη φορά μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια, από το 2019, θα επιτρέπονται νερομαχίες, πάρτι και συναυλίες.

Η Songkran θα φέρει επίσης μια πληθώρα κλεισίματος επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών γραφείων όπως το Immigration. Η Ταϊλάνδη Μετανάστευση θα παραμείνει κλειστή από τις 13 Απριλίου έως τις 17 Απριλίου και θα ανοίξει ξανά στις 18 Απριλίου. Φαίνεται ότι θα ανοίξουν στις 19 Απριλίου, την παραδοσιακή Ημέρα Songkran στην Πατάγια. Ωστόσο, καθώς η πόλη είναι σχεδόν αδιάβατη λόγω των γλεντζέδων που απολαμβάνουν το "Wan Lai", συνιστάται έντονα να μην πάτε αυτήν την ημέρα.

Σε εθνικό επίπεδο, το Songkran τρέχει από τις 13 έως τις 17 Απριλίου φέτος, αλλά θα επεκταθεί έως τις 19 στην Πατάγια και ακόμη αργότερα νοτιότερα. Το επικό φινάλε της Pattaya, στο οποίο το Beach Road θα κλείσει και τα πάρτι ολόκληρης της πόλης, είναι στις 19 Απριλίου, που ονομάζεται Wan Lai.

Πολλές τράπεζες, εστιατόρια, κυβερνητικά γραφεία και άλλες επιχειρήσεις θα κλείσουν επίσης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, επομένως σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε εκ των προτέρων πριν ταξιδέψετε σε έναν χώρο.

Αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους, αλλά ο μεγαλύτερος είναι ότι επιτρέπει στο προσωπικό να πάει σπίτι και να απολαύσει τις πιο σημαντικές διακοπές της Ταϊλάνδης με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ειδικότερα, η 19η, η μεγάλη μέρα του Songkran στην Πατάγια, θα δει τις περισσότερες «κανονικές» επιχειρήσεις να ανοίγουν. Ωστόσο, πολλά μπαρ θα παραμείνουν ανοιχτά, ειδικά εκείνα με ανοιχτή πρόσοψη σε τουριστικές περιοχές για να απολαμβάνουν οι άνθρωποι το νερό.

Εάν έχετε επείγουσες εργασίες να ολοκληρώσετε στο Ταϊλανδέζικο Immigration, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το κάνετε πριν από τις 13 Απριλίου.

Καλή Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/