Γυναίκα από την Ταϊλάνδη δέχτηκε επίθεση από τον νέο σύντροφο της πρώην φίλης στην Πατάγια κοντά στο Walking Street

Πατάγια -

Μια Ταϊλανδή στην Πατάγια ισχυρίστηκε ότι ο νέος σύντροφος της πρώην κοπέλας της έσπασε τη μύτη της με κράνος μοτοσικλέτας και παραλίγο να την κάνει να χάσει το μάτι της.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο της εκδήλωσης στο Facebook Watch κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Η κα Phonthip Utta-ma, 23χρονη υπάλληλος ξενοδοχείου, αποκάλυψε την κατάστασή της στο The Pattaya News ότι δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε σοβαρά από έναν ανώνυμο νέο σύντροφο της πρώην φίλης της.

Ο Phonthip υπέστη κάταγμα στη μύτη, κάταγμα στο κρανίο και ρήξη του αιμοφόρου αγγείου του ματιού. Το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα χθες, 7 Απριλίου, στο Soi Marine Yen Sabai κοντά στην Pattaya Walking Street. Κατήγγειλε την επίθεση στην αστυνομία και έλαβε ιατρική βοήθεια μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με την ίδια, οδηγούσε το μηχανάκι της για να αναζητήσει την κοπέλα της, αλλά αντιμετώπισε ένα σοκαριστικό θέαμα…. Η κοπέλα της κρατιόταν χέρι-χέρι με έναν άλλο άντρα.

Στη συνέχεια πήγε προς το μέρος τους και ρώτησε γιατί το έκαναν αυτό. Στη συνέχεια, ο άνδρας εμφανίστηκε να τη γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της αποκολληθεί το κράνος και εκείνη έπεσε στο έδαφος. Η Phonthip ισχυρίστηκε ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι πολλές φορές από τον νέο σύντροφο της κοπέλας της πριν τελικά οι δυο τους φύγουν πιασμένοι χέρι χέρι χωρίς να την νοιάζονται.

Σύμφωνα με γιατρό, το θύμα είχε σπασμένο οστό του προσώπου, ρήξη αιμοφόρων αγγείων στο μάτι και πρησμένο αριστερό μάτι. Είπε ότι κόντεψε να χάσει ένα μάτι και ότι την πλήγωσε τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Η Phonthip αποκάλυψε επίσης ότι είχε παρατηρήσει προηγουμένως ότι η κοπέλα της είχε νέο αγόρι, αλλά ποτέ δεν μίλησαν για αυτό ούτε είχαν προβλήματα μέχρι να συναντηθούν απόψε. Δεσμεύτηκε ότι θα κινήσει νομικά μέτρα κατά του δράστη στο μέγιστο βαθμό του νόμου.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, ο δράστης έχει ύψος περίπου 165-170 εκατοστά, φορώντας λευκό πουκάμισο και μακρύ παντελόνι. Είπαν ότι ο ύποπτος επιτέθηκε αλύπητα στο θύμα και αγνόησε εντελώς το βλέμμα των ξένων τουριστών στην περιοχή.

Η αστυνομία της Πατάγια αναζητά εντατικά τον ύποπτο μέχρι την ώρα του Τύπου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.