Άστεγος άνδρας από την Pattaya μαχαιρώνει τον υποτιθέμενο νταή του στην έκθεση ναών Wat Chai

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός αλήτης μαχαίρωσε τον υποτιθέμενο νταή του που ήταν επίσης άστεγος μπροστά στο ναό Wat Chai Mongkhon χθες το βράδυ, 6 Απριλίου. Το θύμα επέζησε της επίθεσης αλλά τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία της Πατάγια και οι διασώστες του Sawang Boriboon έσπευσαν στο Wat Chai που βρίσκεται στη Νότια Πατάγια ως απάντηση σε μια αναφορά για βίαιη σωματική διαμάχη.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο προαύλιο κινηματογράφου στον χώρο του ναού, στον οποίο αυτή τη στιγμή λειτουργεί εμποροπανήγυρη. Οι αρχές βοήθησαν ένα τραυματισμένο θύμα που αναγνωρίστηκε μόνο από τα σωστικά συνεργεία ως ο κύριος Mu, ο οποίος έκλαιγε από αγωνία στο έδαφος.

Ο Mu, ηλικίας 35-45 ετών, υπέστη τρία σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στον δεξιό ώμο, τον αυχένα και την πλάτη του. Έτυχε να είναι άστεγος, είπε η αστυνομία στο The Pattaya News. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν στο σημείο του περιστατικού ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών γεμάτο αίματα. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Η Pattaya News πήρε συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες για το περιστατικό και τους είπαν ότι ο κόσμος παρακολουθούσε ταινίες σε εξωτερικούς χώρους όταν ξέσπασε ξαφνικά ένας καυγάς μεταξύ του θύματος και ενός άλλου άνδρα που έμοιαζε επίσης με άστεγο, σοκάροντας το πλήθος.

Οι δυο τους αντάλλαξαν για λίγο γροθιές και στη συνέχεια χώρισαν. Ωστόσο, ο ύποπτος επέστρεψε αργότερα με ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε βάναυσα το θύμα που εξακολουθούσε να παρακολουθεί ταινίες πριν τρέξει μακριά. Οι μάρτυρες παρατήρησαν ότι το θύμα ήταν στην πραγματικότητα ο επιτιθέμενος στον πρώτο αγώνα.

Την ίδια ημέρα του συμβάντος, η αστυνομία της Πατάγια ξεκίνησε έρευνα και συνέλαβε γρήγορα τον ύποπτο. Ένας 45χρονος αλήτης που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Suraphon Khamtan ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον Mu επειδή ήταν θυμωμένος μαζί του επειδή τον εκφοβίζει λεκτικά και σωματικά.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το θύμα τον γρονθοκόπησε και τον κλώτσησε, αλλά ήταν πολύ μικρός για να αντεπιτεθεί, έτσι δραπέτευσε για να κλέψει ένα μαχαίρι από έναν τοπικό πωλητή και επέστρεψε για να μαχαιρώσει τον άστεγο του στην πλάτη και τράπηκε σε φυγή.

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση για νομικά μέτρα. Η Pattaya News σημείωσε ότι αυτό είναι το δεύτερο βίαιο περιστατικό που συνέβη γύρω από το Wat Chai. Χθες, ένας 17χρονος έφηβος είχε ένα ξέσπασμα και προσπάθησε να μαχαιρώσει με μαχαίρι αθώους ανθρώπους αφού ήπιε αλκοόλ και κάπνισε χόρτο.

Ευτυχώς, τον έπιασε ο Καλός Σαμαρείτης πριν γίνει οποιοδήποτε κακό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.