Δελτίο Τύπου: Take Care Kids Thailand Foundation Holding Very Special Charity Walk

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Το Take Care Kids Thailand Foundation είναι περήφανο που παρουσιάζει ένα εξαιρετικό κατόρθωμα που θα δει τον James Lee Valentine, γνωστό και ως «Wild Wolf», να περπατά από την Pattaya στο Phuket για συνολικά 1000 km με σκοπό να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο μπατ για την κατασκευή και την επίπλωση του το νέο τους Οικογενειακό Σπίτι.

Πρώτα, μια εικόνα του "Wild Wolf":

Η βόλτα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 8 το πρωί από την Pub and Restaurant Witherspoons στο Soi Buakow.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το κατόρθωμα του James και fεμφανίζεται στη σελίδα "Take Care Kids Walk" στο Facebook. Οι δωρεές μπορούν να γίνουν στο Λογαριασμός Take Care Kids Thailand Foundation στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού Kasikorn 584-2-05272-8 ή χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR παρακάτω.

Εάν θέλετε ένα εορταστικό μπλουζάκι για αυτή την εξαιρετική βόλτα, μπορείτε να το ζητήσετε γράφοντας στο info@takecarekids.org στην τιμή των 1000 μπατ (μόνο 14 διαθέσιμα). Εικόνες παρακάτω.

All of the Take Care Kids Foundation υποστηρίζει τον James στην εξαιρετική του προσπάθεια!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/