Είναι Songkran Camp Time στο Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης στην Πατάγια!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου… Songkran! Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια το φεστιβάλ επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί πλήρως και σχεδόν κάθε αξιοθέατο στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη είναι έτοιμο για τις διακοπές.

Οι φίλοι μας στο Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης διοργανώνουν και πάλι μια δημοφιλή κατασκήνωση Songkran για τα παιδιά που επιστρέφουν από το σχολείο και δεν χρειάζεται να είστε τρέχων μαθητής για να παρακολουθήσετε!

Διαθέτοντας μια ποικιλία από εκδηλώσεις και μέρη για να επισκεφθείτε αυτό θα κάνει αυτό το Songkran ένα που θα ξεχάσει ποτέ το παιδί σας! Με εστίαση τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην εκπαίδευση, όλοι όσοι παρακολουθούν είναι εγγυημένα ότι θα έχουν μια αξέχαστη και ικανοποιητική εμπειρία από αυτή την κατασκήνωση.

Η ατζέντα για το στρατόπεδο Songkran έχει ως εξής:

Το Songkran Camp θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Απριλίου 2023!
Σκοπεύουν να πάνε τα παιδιά στα καλύτερα αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στην Μπανγκόκ!
Δραστηριότητες:
Θρύλος Σιάμ
Πάρκο Σανούκ
⛩️ Κινεζικός ναός
Διατροφή ψαριών
Ελβετικό Προβατοτροφείο
Bang Saray Beach Club
Siam Amazing Park (Μπανγκόκ)
Καθημερινά θα παρέχονται γεύματα και μεταφορικά στο Water Park Ramayana.
19 – 21 Απριλίου από τις 9 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. (η ημερήσια εκδρομή στην Μπανγκόκ θα ολοκληρωθεί στις 7 μ.μ.)
9,999 THB για ολόκληρη την εβδομάδα!
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας το συντομότερο δυνατό μέσω των συνδέσμων κάτω από τη φωτογραφία.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης Songkran Camp

Εάν θέλετε να παρευρεθεί το παιδί σας ή για περισσότερες πληροφορίες:

Βρείτε τα στο Facebook ΕΔΩ.

Καλέστε τους στο: +66840905572

Στείλτε τους με email στο British Learning Center info@britishlearningcentre.com

https://www.britishlearningcentre.com/

We έχουν καλύψει το Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης εδώ στο παρελθόν και συνιστούν ανεπιφύλακτα όλες τις υπηρεσίες τους ως χορηγός του The Pattaya News.

ΥΓ Βιαστείτε, οι θέσεις είναι περιορισμένες και προχωρούν γρήγορα! Μην το χάσετε! Αυτό θα επιτρέψει επίσης στη μαμά και στον μπαμπά να πάρουν λίγο χρόνο «εγώ» και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις Songkran μέσα και γύρω από την Πατάγια, ενώ το αξιόπιστο Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας θα περάσουν διασκεδαστικά, ασφαλή και ικανοποιητικά.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/