Μοτοσικλετιστής στο τηλέφωνο με φίλη τράκαρε θανάσιμα στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός μοτοσικλετιστής που μιλούσε στο τηλέφωνο με την κοπέλα του ενώ οδηγούσε έπεσε τραγικά στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου σεντάν στην άκρη ενός δρόμου και έχασε τη ζωή του.

Το θύμα, ο κ. Chavanin Treesakorn, 30 ετών, βρέθηκε στον δρόμο Νο. 331 που εισερχόταν στην περιοχή Sattahip στην περιοχή Banglamung της Pattaya το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαρτίου. Ο άνδρας υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του παρά τις προσπάθειες των διασωστών Sawang Boriboon να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Chavanin βρέθηκε δίπλα στο κατεδαφισμένο Honda Click και ένα λευκό σεντάν με κατεστραμμένο πίσω μέρος. Η ομάδα των ειδήσεων Pattaya ρώτησε έναν μάρτυρα και οδηγό σεντάν, του οποίου το όνομα κρατήθηκε κατόπιν αιτήματός τους, ο οποίος εντόπισε πρώτα το θύμα και του είπαν ότι χρησιμοποιούσε τα μπροστινά του φώτα επειδή ο δρόμος ήταν πολύ σκοτεινός.

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας είδε ένα ανθρώπινο σώμα να βρίσκεται στο δρόμο, έτσι σταμάτησε το αυτοκίνητό του και ειδοποίησε γρήγορα την αστυνομία και τις ομάδες διάσωσης για βοήθεια.

Αργότερα, η κοπέλα του θύματος που ζήτησε να κρατήσει το όνομά της απόρρητο έφτασε στον τόπο του ατυχήματος. Εξέφρασε τη λύπη της και είπε στους διασώστες ότι μιλούσε με τον φίλο της στο τηλέφωνο ενώ εκείνος ταξίδευε στο σπίτι του στην περιοχή Phlu Ta Luang.

Η γυναίκα είπε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και ο φίλος της ξαφνικά σώπασε. Προσπάθησε να φωνάξει το όνομά του, αλλά το θύμα δεν απάντησε.

Τελικά, ο μάρτυρας σήκωσε το τηλέφωνο και της είπε ότι ο φίλος της έπεσε σε αυτοκίνητο και πέθανε.

Οι διασώστες μετέφεραν τη σορό του άνδρα στο νοσοκομείο Banglamung για θρησκευτικές τελετές.

Δεν ήταν σαφές ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του σταθμευμένου σεντάν ή γιατί ήταν σταθμευμένο σε αυτήν την τοποθεσία και η αστυνομία της Πατάγια ερευνούσε το θέμα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.