Ταϊλανδή τουρίστρια σκοντάφτει και σφηνώνεται το πόδι της από συρμάτινο πλέγμα στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια άτυχη γυναίκα από την Ταϊλάνδη περπατούσε σε ένα διάδρομο της Πατάγια όταν σκόνταψε και κόλλησε το πόδι της από ένα αιχμηρό, σιδερένιο συρμάτινο πλέγμα.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα σε διάδρομο στην οδό Thepprasit στην Πατάγια στις 9:28 το βράδυ της Τρίτης, 42 Μαρτίου, και έσπευσαν στο σημείο. Βρήκαν μια Ταϊλανδή, την κα Sirima Khummode, XNUMX ετών, να κάθεται στο μονοπάτι και να κλαίει από τον πόνο.

Η Sirima ενημέρωσε τους διασώστες ότι υπήρχε ένα σιδερένιο σύρμα σφηνωμένο στο δεξί της πόδι και ότι αιμορραγούσε. Οι διασώστες ανέλαβαν αμέσως δράση και αφαίρεσαν προσεκτικά το σύρμα από το πόδι της προτού τη μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα.

Η τραυματισμένη γυναίκα είπε αργότερα στο The Pattaya News ότι ήρθε από την επαρχία Rayong για να επισκεφθεί την Pattaya. Καθώς στάθμευε το όχημά της και περπατούσε για να αγοράσει φαγητό στην άκρη του δρόμου, κατά λάθος πάτησε πάνω σε κάποιο προεξέχον συρμάτινο πλέγμα στο μονοπάτι που δεν είδε. Το σύρμα διαπέρασε τον αστράγαλό της, με αποτέλεσμα να ουρλιάζει για βοήθεια από περαστικούς για να ζητήσει βοήθεια.

Το πλέγμα έχει μήκος περίπου 2 μέτρα και πλάτος 1.5 μέτρα. Δεν υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες στο διάδρομο. Κάποιοι ντόπιοι της Πατάγια δήλωσαν ότι ο διάδρομος έχει βελτιωθεί από τον Οκτώβριο του 2020 και έπρεπε να ολοκληρωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο σύμφωνα με το κατασκευαστικό συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες απαντήσεις από τους αξιωματούχους της Pattaya μέχρι τον Τύπο, αν και η πόλη δήλωσε πρόσφατα ότι γνωρίζει την καθυστερημένη κατασκευή και προσπαθεί να την ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.