Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες εργάτες στην Πατάγια

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε 24 παράνομους μετανάστες εργάτες χθες, 27 Μαρτίου. Οι εργάτες διέφεραν σε εθνικότητες, όπως Ινδοί, Νεπάλ, Βιρμανοί, Κινέζοι και Ιρανοί.

Την επιχείρηση πάταξης αλλοδαπών που εργάζονταν παράνομα στην Πατάγια ηγήθηκε από τον Αρχηγό Μετανάστευσης Chonburi, Πολ. Συνταγματάρχης Parinya Klinkesorn. Περίπου 50 αξιωματούχοι μετανάστευσης και αστυνομικοί στάλθηκαν σε τοποθεσίες που ανέφεραν αστυνομικοί πληροφοριοδότες και ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Ο συνταγματάρχης Parinya είπε στο The Pattaya News ότι ανακάλυψε μεγάλο αριθμό αλλοδαπών εργατών που ζουν σε διάφορες περιοχές. Η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο των εγγράφων ταυτότητας και των αδειών εργασίας κάθε ατόμου και διαπίστωσε ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να τα προσκομίσουν. Συνολικά, συνελήφθησαν 24 αλλοδαποί επειδή δεν μπορούσαν να προσκομίσουν τα κατάλληλα έγγραφα και τις βίζες. Αυτά τα άτομα είναι ινδικής, νεπαλέζικης, βιρμανικής, κινεζικής και ιρανικής υπηκοότητας.

Οι εργαζόμενοι υποβάλλονται σε διαδικασία ταυτοποίησης και αργότερα θα απελαθούν πίσω στις αντίστοιχες χώρες τους εάν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι διαμένουν νόμιμα στην Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με το Chonburi Immigration, πολλοί από τους συλληφθέντες εργάζονταν επίσης παράνομα, ειδικά σε τοπικά εστιατόρια, χωρίς άδειες εργασίας.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.