Χρόνια πολλά για τα 60ά γενέθλια στον Pattaya Property Developer και τον γνωστό Ex-pat Miki Haim!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η Pattaya News θα ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον κ. Miki Haim που γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023.

Η ευοίωνη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ευρύχωρη αίθουσα χορού στο Centara Grand Mirage Beach Resort στη Naklua και παρευρέθηκαν πολλοί VIP καλεσμένοι, φίλοι, οικογένεια, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί συνεργάτες του κ. Haim που συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να του ευχηθούν μια ασφαλή, ευτυχισμένη, και γενέθλια με υγεία.

Ο κ. Haim ήταν υπεύθυνος για πολλά από τα Pattaya μεγαλύτερες εξελίξεις, πιο πρόσφατα το Empire Tower, και είχαμε την ευκαιρία να του μιλήσουμε για αυτό το σχεδόν τελειωμένο έργο παραπάνω. Λάβαμε επίσης μια μικρή πληροφορία για το συναρπαστικό νέο του έργο που έρχεται σύντομα!

Απολαύστε τις φωτογραφίες και το βίντεο, ήταν υπέροχα γενέθλια και η ομάδα απόλαυσε πραγματικά την εμπειρία, το φαγητό, τις γιορτές και τη μουσική. Ευτυχισμένα 60, εδώ είναι πολλά, πολλά άλλα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/