49χρονος έπεσε πάνω σε πάγκο πωλητών στην Πατάγια και τραυματίστηκε σοβαρά

Πατάγια -

Ένας 49χρονος Ταϊλανδός έπεσε ξαφνικά σε έναν τοπικό πάγκο θρησκευτικών πωλητών στην άκρη ενός δρόμου και τραυματίστηκε σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 02:40 τα ξημερώματα σήμερα 23 Μαρτίου. Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon έσπευσαν σε έναν τοπικό πάγκο που πουλούσε βουδιστικές προσφορές στο Soi Pornprapanimit στην περιοχή Banglamung της Pattaya αφού ειδοποιήθηκαν για έναν σοβαρά τραυματισμένο άνδρα.

Το θύμα, ο κ. Phothong Chaitamat, ένας 49χρονος ντόπιος της επαρχίας Sakon Nakhon, ανακαλύφθηκε αναίσθητος στην άκρη του δρόμου. Ο άνδρας αιμορραγούσε βαριά, οπότε οι διασώστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Banglamung.

Ο ιδιοκτήτης του πάγκου, ο 26χρονος κ. Worachart Pilarat, είπε στο The Pattaya News ότι κοιμόταν εκεί κοντά και άκουσε έναν δυνατό ήχο συντριβής στον πάγκο του. Όταν έφτασε στο σταντ του, σοκαρίστηκε βλέποντας μια μοτοσικλέτα να έπεσε πάνω του. Το θύμα βρέθηκε δίπλα στο όχημά του.

Ο Phothong βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο Banglamung. Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.
=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.