Ξένος χωρίς πουκάμισο προκαλεί τον όλεθρο στο εστιατόριο της Πατάγια, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας ήταν μεθυσμένος

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός άνδρας στην Πατάγια συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα επειδή προκάλεσε σκηνή σε εστιατόριο Isaan στην Τρίτη οδό. Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.

Στις 3 π.μ. της 23ης Μαρτίου, η αστυνομία της Πατάγια έλαβε άμεσα μέτρα όταν έλαβε μια αναφορά για ενοχλητικό αλλοδαπό τουρίστα που προκάλεσε αναστάτωση και καταστράφηκε ιδιοκτησία σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται κατά μήκος του Pattaya Third Road.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν έναν ξένο άνδρα, χωρίς πουκάμισο, μυώδη, περίπου 35 έως 40 ετών, να τρέχει στο εστιατόριο φωνάζοντας, φέρεται να δείχνει μπερδεμένος και μεθυσμένος.

Ένας Ταϊλανδός αυτόπτης μάρτυρας ονόματι «Μιξ», 42 ετών, είπε στο The Pattaya News ότι ο άνδρας ήρθε ξαφνικά τρέχοντας από το πουθενά από το δρόμο και προσπάθησε να μπει στην κουζίνα του εστιατορίου. Είχε τρομάξει άλλους πελάτες και είχε επίσης καταστρέψει την περιουσία του χώρου, σύμφωνα με το Mix. Δεν ήταν πελάτης και δεν είχε αγοράσει τίποτα και κανείς στο εστιατόριο δεν τον αναγνώρισε, είπε το προσωπικό του εστιατορίου στην αστυνομία.

Ο άνδρας ούρλιαζε και φώναζε και αγνόησε τα επανειλημμένα αιτήματα να φύγει και έτσι κλήθηκε η αστυνομία.

Η παρουσία της αστυνομίας οδήγησε τον άνδρα να τρέξει στον δεύτερο όροφο του εστιατορίου για να κρυφτεί. Ωστόσο, οι αρχές μπόρεσαν τελικά να τον υποτάξουν και να του περάσουν χειροπέδες, με τη βοήθεια πολλών ντόπιων λόγω των δυνάμεών του. Ο άνδρας ήταν περίπου 35-40 ετών με άγνωστη υπηκοότητα και χωρίς ταυτότητα ή πορτοφόλι. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, αν και ο άνδρας συνέχισε να προκαλεί σκηνή στο αστυνομικό τμήμα ουρλιάζοντας και φωνάζοντας και χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ως μη συνεργάσιμος και σε έξαλλη κατάσταση.

Η αστυνομία σχεδίαζε να κρατήσει τον άνδρα σε ένα κελί μέχρι να νηφάλιασε και θα μπορούσαν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του και να εξετάσουν νομικές κατηγορίες. Δεν ήταν γνωστό εάν θα πραγματοποιούνταν τεστ αλκοόλ ή ναρκωτικών.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.