Ο Ryan Drivers σκοράρει 78 καθώς η Pattaya Cricket Club προκρίνεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με νίκη με 6 wicket επί της AIT

 Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ο αγώνας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Μαρτίου, στο Horseshoe Point σε μια λαμπερή και θορυβώδη ημέρα ενάντια στο Ασιατικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (AIT) από την Μπανγκόκ. 

Αυτός ήταν ένας άλλος αγώνας στον οποίο οι σφαιριστές PCC περιόρισαν τους αντιπάλους ροπαλοφόρους και μετά κυνήγησαν το σκορ με σχετική ευκολία. Το AIT κατάφερε να σκοράρει 170 όλα, ένα χαμηλότερο σκορ στο HSP, μετά από 24.1 over με τους Rabpreet Singh και Jainish Parikh να παίρνουν και οι δύο από 3 wickets. Ο Ryan Driver κυριάρχησε στη συνέχεια με ένα υπέροχο 78 από 44 μπάλες.

   Η ΑΙΤ κέρδισε την εκτίναξη, μάρτυρας του Sanjeev Jayasuriya, και αποφάσισε να ροπαλίσει, κάτι που ταίριαζε στο PCC. Ο Pratyush Dos και ο Farhad Zulfiqur άνοιξαν τη μάχη ενάντια στον Ryan Driver και τον Rabpreet Singh. Ο Πράτιους φάνηκε να του αρέσει ο ρυθμός του Ράιαν και κατάφερε μια σειρά από 4 και ένα 6 πριν ο Φαρχάντ πάρει την κορυφή και πιαστεί από τον Ράμππρετ για πάπια. 21 για 1 μετά το 3rd πάνω από. Το γύρισμα του El Dutchie μπήκε στην επίθεση, αλλά ο Sriven Satya και ο Pratyush μπόρεσαν να σκοράρουν αρκετά καλά με 22 από τα πρώτα 3 over του. 

Ο El Dutchie στάθηκε άτυχος όταν ο Jainish έριξε τον Pratyush στο όριο του μέσου wicket όταν ήταν στα 31 – αυτό αποδείχθηκε δαπανηρό λάθος καθώς ο Pratyush σημείωσε 63. Εν τω μεταξύ, ο Ryan είχε σταθεροποιήσει τη ροή των σειρών από την άλλη άκρη και είχε Ο Σρίβας έκανε μπούλινγκ για 15 στο 7th over, 46 για 2. Ο Ryan τελείωσε με 5 over, 26 για 2. Ο Habby Singh μπήκε στην επίθεση μπόουλινγκ ενώ ο El Dutchie συνέχισε με το spin και ο Chaitanya Baba μπήκε ως νέος batsman. Ο ρυθμός του τρεξίματος επιβραδύνθηκε καθώς ο Τσαϊτάνια απομάκρυνε τα μονά και ο Χάμπι έδωσε φαρδιά και χωρίς μπάλα.  

Ωστόσο, ο ρυθμός και η ταλάντευση του Habby χτύπησαν τα κούτσουρα του Chaitanya στο 8 στο 74 για 3 στους 13th πάνω από. Ο Rabpreet ανέλαβε την El Dutchie και είχε άμεση επιτυχία όταν ο Deepak Chowdhary πήγε για πάπια. Τα ποτά έπιναν νωρίς και ο Pratyush έχανε συντρόφους. Μια άλλη αλλαγή στο μπόουλινγκ έφερε ανταμοιβές όταν ο Jainish έβαλε τον Rahul Raj να πιαστεί στο μέσο του wicket για 5 από τον Hansie Singh, 89 για 5. Το AIT έκανε μια μικρή ανάκαμψη σε αυτό το σημείο καθώς ο Aditaya Metta και ο Pratyush προχώρησαν, βοηθούμενοι από ένα απαίσιο πέρασμα από τον Hansie που πήγε για 26. Ο El Dutchie είχε πάλι κακή τύχη στον τελικό του όταν ανάγκασε τον Aditaya, στο 9, να σκοράρει μια μπάλα στο πουθενά, την οποία ο Habby πέταξε αμέσως - ένα ακόμη ακριβό λάθος καθώς σημείωσε 38. 

Παρ' όλα αυτά, ο Jainish τον έκανε μπούλινγκ με 136 για 6 και στη συνέχεια μπόουλινγκ με την Janith Gallage για μια χρυσή πάπια. Το AIT δυσκολευόταν με 5 όβερ. Δεν άργησε να πέσει άλλη μια θύρα. Αυτή τη φορά ήταν ο Vivek Vinjamiri που πιάστηκε και μπόουλισε ο Habby για άλλη μια πάπια. Ο Pratyush εξακολουθούσε να αγγίζει τα όρια, αλλά τελικά, η τύχη του τελείωσε όταν βρήκε τον Wez Masterton στα όρια του μπόουλινγκ του Rabpreet. 161 για 9. Ο Vidath Singara κατάφερε 15 σερί πριν ξεμείνει από συνεργάτες καθώς ο Rabreet είχε τον Vamshi Reddy LBW για 2 και ο AIT ήταν όλοι εκτός για 170 από 24 όβερ και 1 μπάλα. Ο Jainish ήταν 3 για 26 και ο Rabpreet ήταν 3 για 12. Καλή προσπάθεια αλλά πάρα πολλά έξτρα (24)

  Ο Γουέζ και ο Ράιαν άνοιξαν τη μάχη του PCC εναντίον των Αντιτάγια και Τζάνιθ. Το 9 από το πρώτο over ήταν καλό, αλλά το δεύτερο over ήταν καλύτερο καθώς ο Ryan χτύπησε τον Janith για 2 6 και 2 4 σε διαδοχικές μπάλες για 21 από το over και ο Janith απομακρύνθηκε. Ο Aditaya είχε την ίδια μεταχείριση από τον Wez και απομακρύνθηκε κι αυτός. Ο Vidath και ο Chaitanya ανέλαβαν το μπόουλινγκ, αλλά είχαν παρόμοια μοίρα έως ότου ο Βιντάθ έπιασε τον Wez από τον Chaitanya για 23 από το Vidath, 71 για 1 στους 6th πάνω από. Ο Λουκ Στόουκς πήρε το τσάκισμα και διατήρησε τον ρυθμό του τρεξίματος σε περίπου 10 ανά όβερ με τους Τσαϊτάνια Τζάνιθ και Αντιτάγια να λαμβάνουν σημαντική τιμωρία.

Ωστόσο, το AIT ήταν άτυχο όταν ο Ράιαν πέταξε από τον Patyrush στα 52 του Chaitanya. Το 100 έφτασε στο 9th τελείωσε και η τιμωρία συνεχίστηκε με ρυθμό μέχρι τις 14th όταν ο Ράιαν δέχτηκε μπόουλινγκ από την Τζάνιθ για 78 στο 139 για 2. Ο Λουκ προσπάθησε να φέρει την επίθεση, αλλά έπεσε λίγο μετά για ένα πούλημα 39 όταν πιάστηκε από τον Τσαϊτάνια από την Τζάνιθ στα 16th πάνω από. Ο Jainith Parikh για το PCC αντιμετώπισε πολλά dot balls, ενώ ο Trevor Moolman είχε μια σύντομη εμφάνιση για 2, που πιάστηκε από τον Chaitanya από το Vidath. Αυτό έφερε τον Rabpreet Singh στο τσάκι και πήγε αμέσως στην επίθεση εναντίον του Chaitanya για ένα 6 Jainish ολοκλήρωσε τον αγώνα με ένα όριο 4 για το PCC για να κερδίσει με 6 wickets με 6 over για να αποφύγουν. Το βραβείο MotM δόθηκε στον Ryan Driver για τα 78 και 2 wicket του.

Σε άλλο μέρος της Μπανγκόκ Κρίκετ Λιγκ, το The British Club έχασε από την Kerala Strikers που σήμαινε ότι το PCC προκρίθηκε στο 3rd θέση με 12 βαθμούς και έχει ακόμα 4 και 3 ματς στο χέρι έναντι της Πακιστάν CC σε 2nd μέρος και CC της Μπανγκόκ σε 1st θέση με 16 βαθμούς. Η κατάκτηση στην κορυφή είναι σίγουρα δυνατή και συμφέρουσα όταν πηγαίνετε στον τελικό με τους τέσσερις κορυφαίους συλλόγους.

   Το PCC θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του, το Outback Sports Bar, το Magic bar, το The Ayen Bar και την PSG για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/