Η Ταϊλάνδη κέρδισε 2-0 το Μπαχρέιν στο Ασιατικό Κύπελλο Μπιτς Ποδοσφαίρου AFC, Κορυφαίος Όμιλος, προκρίθηκε στους προημιτελικούς

Παραλία Jomtien, Ταϊλάνδη-

Η Ταϊλάνδη, μπροστά σε ένα παθιασμένο γηπεδούχο κοινό, κέρδισε το Μπαχρέιν στο AFC Beach Soccer Asian Cup, απόψε, 20 Μαρτίου 2023, 2-0 στην παραλία Jomtien κοντά στο Soi 12.

Το παιχνίδι είχε ευνοηθεί από το Μπαχρέιν, αλλά το αουτσάιντερ Ταϊλάνδη είχε το γηπεδούχο κοινό στο πλευρό του και μετά από μια συναρπαστική εμφάνιση κατέκτησε μια θέση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Ταϊλάνδη προχωρά από τη φάση των ομίλων σε τέσσερις συμμετοχές στο κύπελλο. Οι τρεις πρώτες ομάδες του κυπέλλου προχωρούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπιτς Ποδοσφαίρου της FIFA.

Η Ταϊλάνδη έχασε το εναρκτήριο παιχνίδι της από τη Σαουδική Αραβία, αλλά με πλάτη με πλάτη νίκες κόντρα στο Αφγανιστάν και τώρα το Μπαχρέιν ήταν στην κορυφή του ομίλου της και ετοιμάζεται για έναν αγώνα νοκ άουτ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Τετάρτη, 22 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ.

Η είσοδος σε όλους τους αγώνες κυπέλλου είναι δωρεάν, αλλά καθώς η Ταϊλάνδη προχωρά και συνεχίζει να κερδίζει τους αγώνες, τα εισιτήρια είναι αυστηρά πρώτοι και πρώτοι την ημέρα του αγώνα. Όσοι θέλουν να δουν την Ταϊλάνδη να παίζει με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πρέπει να είναι νωρίς, καθώς πολλοί οπαδοί απομακρύνθηκαν λόγω του πλήθους απόψε.

Όλοι οι αγώνες παίζονται σε ένα ειδικά κατασκευασμένο στάδιο στην παραλία Jomtien κοντά στο Soi 12.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/