Ξένος τουρίστας πνίγεται σε ισχυρά κύματα στη θάλασσα Πατάγια

Πατάγια -

Οι αρχές της Πατάγια έχουν προειδοποιήσει τον κόσμο για ισχυρά κύματα και ανέμους μετά τον πνιγμό ενός ξένου τουρίστα στη θάλασσα στις 2:19 σήμερα, XNUMX Μαρτίου.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon έσπευσαν στην παραλία Pattaya κοντά στη διασταύρωση Nipa Lodge γύρω στις 2:XNUMX σήμερα, αφού έλαβαν αναφορά για έναν τουρίστα που πνίγηκε. Όταν έφτασαν, βρήκαν πολλούς θεατές να κυκλώνουν έναν άγνωστο αλλοδαπό που βρισκόταν αναίσθητος στην παραλία.

Ο αγνώστου εθνικότητας τουρίστας ήταν περίπου 55-65 ετών. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή παρέχοντάς του σωτήρια καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά δυστυχώς απέτυχαν. Δεν υπήρχαν σημάδια από πορτοφόλι ή έγγραφα ταυτότητας κοντά.

Η παραλία Πατάγια σήμερα στο σημείο του πνιγμού

Μια 44χρονη Ταϊλανδή αυτόπτης μάρτυρας, η κα Bangorn Somphan, είπε στο The Pattaya News ότι είδε τον τουρίστα να περπατά μόνος στην παραλία και να βαδίζει σε ρηχά νερά. Λίγη ώρα αργότερα, ο άνδρας άρχισε να αγωνίζεται και να πνίγεται και διασώθηκε από δύο Ινδούς τουρίστες στην παραλία. Στη συνέχεια της ζήτησαν να επικοινωνήσει με τους διασώστες, αλλά δυστυχώς, ο άνδρας πέθανε πριν φτάσουν οι διασώστες.

Οι αρχές της Πατάγια προειδοποίησαν τους τουρίστες να είναι προσεκτικοί όταν κολυμπούν στη θάλασσα λόγω των υψηλών κυμάτων και των θυελλωδών ανέμων. Η σορός του τουρίστα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για τη διαδικασία ταυτοποίησης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.