Η μάντρα σκραπ τυλίχθηκε στις φλόγες στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε μια μάντρα σκραπ στην Πατάγια στις 10:30 π.μ. σήμερα, 17 Μαρτίου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η πυροσβεστική μονάδα της Πατάγια έσπευσε σε ένα σημείο συμβάντος στο Σόι Κο Φάι στην περιοχή Μπανγκλαμούνγκ της Πατάγια αφού ειδοποιήθηκε για μια φωτιά που έκαιγε σε μια μάντρα απορριμμάτων στη μέση ενός στενού. Ο καπνός ήταν ορατός πολύ μακριά από την τοποθεσία, σύμφωνα με αρκετούς κατοίκους της Πατάγια και χρήστες του Διαδικτύου.

Μετά την άφιξή τους, οι πυροσβέστες έσπευσαν αμέσως σε δράση και έσβησαν με επιτυχία τη φωτιά σε λιγότερο από μία ώρα. Καταστράφηκε μεγάλος αριθμός υπολειμμάτων όπως σανίδες, πλαστικές σακούλες, παλιά καλώδια και ένα εξάτροχο. Η Pattaya News ρώτησε τον κ. Pornchai Khun-aim, 26 ετών, ο οποίος είναι εργάτης στην αυλή, και του είπαν ότι ένας εργάτης προσπαθούσε να κόψει χάλυβα με αέριο όταν ξέσπασε ξαφνικά φωτιά.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα και έτσι οι εργαζόμενοι χρειάστηκε τελικά να επικοινωνήσουν με τις αρχές. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.