Ζωντανό φεστιβάλ ΕΟΚ τριών επαρχιών που έρχεται στην Πατάγια αυτόν τον μήνα

Πατάγια -

Ένα παιχνιδιάρικο φεστιβάλ EEC Colorful έρχεται στην Πατάγια από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου σε μια προσπάθεια να τονώσει τον τουρισμό στις τρεις αδελφές επαρχίες Rayong, Chonburi και Chachoengsao.

Πραγματοποιείται στην παραλία Pattaya, το EEC Colorful είναι ένα φεστιβάλ με ποικίλες δραστηριότητες, όπως αγορές αναμνηστικών, θεατρικές παραστάσεις και ζωντανές μουσικές παραστάσεις. Η εκδήλωση χωρίζεται σε τρεις ζώνες, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς Sunset, της Χαρούμενης Ζώνης και της Πολύχρωμης Σκηνής στην Παραλία, που εκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρη την παραλία Πατάγια.

Το φεστιβάλ διαρκεί συνολικά τέσσερις ημέρες από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya συναντήθηκαν ήδη χθες, 15 Μαρτίου, για να συζητήσουν τα μέτρα ασφαλείας και τους τρόπους ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων στην κυκλοφορία.

Οι διακοσμήσεις που χρησιμοποιούνται στην εκδήλωση θα προβάλλουν τις τοπικές ταυτότητες των Rayong, Chonburi και Chachoengsao σε στυλ «Tropical Pop Art», με φωτεινά και χαρούμενα χρώματα. Είναι σαν να ταξιδεύεις σε κάθε επαρχία και να βιώνεις κάθε γεύση και συναίσθημα, δήλωσαν οι υπεύθυνοι. Για το Chonburi, το σπίτι της Pattaya, η διακόσμηση θα είναι υπό την έννοια της όμορφης παραθαλάσσιας πόλης που σίγουρα θα μαγέψει κάθε παρευρισκόμενο.

Η ΕΟΚ σημαίνει Eastern Economic Corridor, ένα σημαντικό έργο για τις ανατολικές επαρχίες για την προώθηση του τουρισμού και του εμπορίου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.