Υπουργός Δημόσιας Υγείας Διορίστηκε Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών

ΦΩΤΟ: พรรคภูมิใจไทย

Εθνική -

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul διορίστηκε ως αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών στη θέση του Saksayam Chidchob, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή από τα καθήκοντά του εν αναμονή δικαστικής απόφασης.

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε τον διορισμό την Τρίτη, 14 Μαρτίου, ο οποίος τέθηκε σε άμεση ισχύ σύμφωνα με το Άρθρο 42 του Νόμου για τη Δημόσια Διοίκηση, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Trisulee Traisoranakul.

Ο Σακσαγιάμ είχε διαταχθεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο να σταματήσει προσωρινά να εκτελεί τα υπουργικά του καθήκοντα εν αναμονή της απόφασης σχετικά με την υποτιθέμενη απόκρυψη μετοχών σε κατασκευαστική εταιρεία την οποία φέρεται να αντάμειψε με πολλαπλές κρατικές κατασκευαστικές συμβάσεις.

Ο υπουργός, μέχρι στιγμής, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.