Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Walking Street και οι αξιωματούχοι της πόλης πραγματοποιούν μεγάλη συνάντηση για διάφορα θέματα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Walking Street σήμερα το απόγευμα, 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ της αστυνομίας της πόλης Pattaya, των αξιωματούχων του Δημαρχείου και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων.

Η πόλη σχεδιάζει να μειώσει τον αριθμό των οδηγών ταξί μοτοσικλετών στον πραγματικό δρόμο και να τους μετακινήσει σε κοντινές περιοχές, επικαλούμενη παράπονα για πάρα πολλούς οδηγούς ταξί σε πεζούς.

Τα απορριμματοφόρα θα συλλέγουν επίσης σκουπίδια κάθε βράδυ στις 3 το πρωί και αναμένεται συνεργασία με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Πρόσθετα θέματα ήταν οι καταγγελίες για επιθετικούς μικροπωλητές που προωθούσαν ορισμένες εκπομπές μέσω φυλλαδίων σε τουρίστες, πάρα πολλές μοτοσικλέτες προσωπικού παρκαρισμένες σε κοντινά σοκάκια και το κάπνισμα στο κοινό, αν και δεν δόθηκαν άμεσες λύσεις για κανένα από τα δύο ζητήματα.

Η συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με την αλλαγή πινακίδων στο δρόμο για να γίνουν μικρότερες και επίπεδες στους τοίχους των κτιρίων δεν συζητήθηκε σε αυτή τη συνάντηση. Η πόλη προσπαθεί να επιλύσει πολλά δευτερεύοντα ζητήματα πρόσφατα στο Walking Street καθώς ο αριθμός των τουριστών που επιστρέφουν στην περιοχή συνεχίζεται.

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια ανησυχούσαν ιδιαίτερα για την επίλυση όλων των δευτερευόντων ζητημάτων πριν επιστρέψουν μεγάλες ομάδες περιοδειών Κινέζων, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να επιστρέφουν σε μικρότερους αριθμούς.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/