Μια άνετη νίκη με 8 Wickets στο Royal Bangkok Sports Club CC Βλέπει το Pattaya Cricket Club να ανεβαίνει στην 4η θέση

Μια συννεφιασμένη και υγρή μέρα είδε την Pattaya CC εκτός έδρας στο RBSC Polo Club, αναζητώντας την 5η νίκη της από 6 αγώνες και ελπίζει να μπει στους 4 κορυφαίους της Bangkok Cricket League.

Αυτός ήταν ένας άλλος αγώνας όπου οι σφαιριστές PCC κυριάρχησαν στους αντιπάλους ροπαλοφόρους με ακριβές μπόουλινγκ και καλό γήπεδο. 4 αλιεύματα, 2 τρεξίματα και ρυθμός εκτέλεσης μόνο 4.48 στραγγάλισαν το RBSC στο 112 για 8 στα 25 όβερ που έγιναν μια βόλτα στο πάρκο για τα ανοιχτήρια PCC.

Ο Ράιαν Ντράιβερ έκανε την εκτίναξη με τον Ανίλ Τανουάνι, την οποία κέρδισε και ενημέρωσε τον διαιτητή, Σαμάντ Ακμπάρ, ότι το PCC θα αγωνιστεί πρώτο. Οι Anil Tanwani και Subhan Khan μπήκαν στο γήπεδο και αντιμετώπισαν τους Ryan Driver και Rabpreet Singh. Και οι δύο σφαιριστές κρατούσαν τους ροπαλοφόρους καθηλωμένους με πολύ λίγα τρεξίματα σε προσφορά. Ο Ράιαν χτύπησε πρώτος όταν έκανε μπούλινγκ στον Σουμπάν για 4 από 16 μπάλες. Ο Abhinder Singh έφυγε και ο Preet αντικαταστάθηκε από τον Habby Singh ενώ ο Ryan συνέχισε.

Το χέρι του Habby είχε λίγη wobblyitis και έδωσε 5 φαρδιά και έδωσε στους batsmen λίγη ελευθερία να σκοράρουν, αλλά χτύπησε μετά όταν έβαλε τον Abhinder να παγιδεύσει τον LBW για 13 και οι RSBC ήταν 37 για 2 στο 10ο over. Ο Andy Emery και ο Jainish Parikh ανέλαβαν την επίθεση του μπόουλινγκ με ένα απαράμιλλο over από τον Hamsie Singh. Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν ο Andy εισέβαλε στη μεσαία τάξη RBSC.

Ο Ανίλ πιάστηκε πίσω από τον Λουκ Στόουκς για 19 και άφησε τους Κάβι Σινγκ και Γκαούραβ Κουκρέγια στο φιαλίδιο. Το επόμενο over είχε περισσότερες σφαγές όταν ο Andy έβαλε τον Kavi να πιαστεί καλά για το 9 στο μακρινό όριο από τον Ryan και το 67 για το 4 στο 15ο over. 3 μπάλες αργότερα, ο νεοαφιχθέντος Nishant Grover κλήθηκε να κάνει back-up σε ένα άψογο σινγκλ που δεν έκανε καθώς ο Preet έριξε ένα άμεσο χτύπημα στα κούτσουρα από το κοντό μέσο του wicket. 67 για 5 στο 15ο over και η RBSC δυσκολευόταν όσον αφορά τον ρυθμό εκτέλεσης και τα wickets στο χέρι.

Μετά από ποτά, το RBSC έκανε μια μικρή ανάκαμψη καθώς ο Gaurav χτύπησε καλά, με τη βοήθεια του Ravi Patel που ήταν ο επόμενος που αναχώρησε στο 86. Ο Ravi εξαντλήθηκε από το παλιό «Yes. Οχι Ναι. Συγνώμη. Ουπς» έπος με ρίψη του Hamsie – έφτασε στον τερματοφύλακα στην 3η αναπήδηση, αλλά υπήρχε ακόμα χρόνος για να φύγει ο Ράβι. Ο Andy ολοκλήρωσε το ξόρκι του με 5 over, 2 για 17 και τις καλύτερες φιγούρες της ημέρας. Ο Preet επέστρεψε στην επίθεση με άμεσο αποτέλεσμα με τον Gauruv να πιάνεται πίσω από τον Luke για το 24 και το 98 για το 7.

Δύο μπάλες αργότερα ο Arvinder Singh χτύπησε μια ψηλή μπάλα για να μακρυά, όπου ο Trevor Moolman έκανε σπριντ 20 μέτρα για να πιάσει την μπάλα σε πλήρη κλίση. Καταπληκτικό πιάσιμο και 98 για 8 στο 23ο over. Λίγες ακόμη διαδρομές προστέθηκαν χωρίς απώλεια και οι συμμετοχές RBSC ολοκληρώθηκαν στο 112 για 8 και μια εξαιρετική προσπάθεια μπόουλινγκ και γηπέδου από την PCC.

Ο Wez Masterton και ο Ryan μπήκαν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τους Princy Singh και Gauruv, οι οποίοι και οι δύο έκαναν πολύ καλά μπούλινγκ και διατήρησαν το ποσοστό τρεξίματος στο 4 ανά over. Ο Κάβι άφησε τη γάτα να βγει από το σακουλάκι, όταν έδωσε τρία No Balls στον Wez, ο οποίος χτύπησε το καθένα από αυτά για 4 και άλλο ένα ελεύθερο χτύπημα. Ο Wez πιάστηκε σε ένα από τα ελεύθερα χτυπήματα, αλλά δεν μέτρησε. 21 από το over και ο Κάβι αποσύρθηκε.

Ο Άρβιντερ τον αντικατέστησε και επέστρεψε αμέσως τον Γουεζ στη σκηνή, απογοητευμένος από μια πιο αργή μπάλα που αναπήδησε και πιάστηκε από τον Νίσαντ στο cover-point για 26. 40 για 1 στο 7ο over. Εν τω μεταξύ, ο Ryan χτυπούσε τον Arvinder γύρω από το έδαφος και μάζευε σταθερά τρεξίματα. Ο Λουκ αντικατέστησε τον Γουεζ και αρχικά έμεινε σιωπηλός από τον Γκαουρούβ, αλλά σύντομα κατέκτησε τον Άρβιντερ.

Ο Harminder μπήκε στην επίθεση και ήταν πολύ οικονομικός, αλλά το PCC πέρασε ακόμα το όριο των 100 στο 18ο over με πολλά bat και over στο χέρι, αλλά οι RBSC δεν τα παράτησαν. Ο Charenjeet Singh είχε τον Luke να πιάσει και να μπουλάρει στο πρώτο του over για 27 με πολύ μέτριο σουτ και το PCC ήταν 105 για 2. Ο Trevor έφυγε για τα τελευταία 2 over, αλλά ήταν ο Ryan που τελείωσε τον αγώνα με ένα τεράστιο 6 και το PCC έκλεισε με 118 για 2 και νίκη με 8 wickets.

Ο Ράιαν Ντράιβερ ήταν και πάλι Man of the Match, με 56 όχι άουτ και 5 over 1 για 20 και 1 πιάσιμο. Αυτή ήταν μια πολύ καλή συνολική απόδοση από το PCC.

Το PCC θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του, το Outback Bar, το Magic Bar, το Ayen Bar και το Pattaya Sports Group.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.