Ο μοτοσικλετιστής της Chonburi σταματά πίσω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κόκκινο φως και πεθαίνει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας 27χρονος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα έπεσε στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου σεντάν στο κόκκινο φανάρι και έφυγε από τη ζωή. Ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του πριν φτάσουν τα σωστικά συνεργεία.

Χθες το βράδυ, 12 Μαρτίου, ένας Ταϊλανδός με το όνομα κ. Ekaphol Thongkaew βρέθηκε νεκρός στη διασταύρωση που οδηγεί στην παραλία Bangsaen στην περιοχή Mueng του Chonburi. Ο 27χρονος πέθανε λόγω των σοβαρών τραυματισμών του στο πρόσωπο, αφού χτύπησε τη λευκή/ροζ μοτοσικλέτα του Honda Wave στο πίσω μέρος ενός σεντάν.

Ο οδηγός σεντάν, ο 43χρονος κ. Suwisit Chuchatthaisan, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι περίμενε το πράσινο φως στη διασταύρωση όταν το θύμα ξαφνικά τον έβαλε πίσω. Στην αρχή νόμιζε ότι επρόκειτο για αυτοκίνητο, αλλά αργότερα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι επρόκειτο για μοτοσικλέτα και ότι ο οδηγός πέθανε.

Ο Suwisit δήλωσε ότι κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι αρχές, εν τω μεταξύ, ελέγχουν πλάνα CCTV της διασταύρωσης για να αποδείξουν την εγκυρότητα της ιστορίας του οδηγού σεντάν. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.