Ο δήμαρχος της Πατάγια επισκέπτεται το Βερολίνο για να συμμετάσχει στην εκδήλωση «Discover Thailand, Journey to Happiness»

ΦΩΤΟ: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Πατάγια -

Ο δήμαρχος Pattaya Poramase Ngampiches επισκέφθηκε πρόσφατα το Βερολίνο στη Γερμανία για να ανοίξει από κοινού την εκδήλωση Discover Thailand, Journey to Happiness με την ελπίδα να προσελκύσει περισσότερους Γερμανούς τουρίστες στην Πατάγια.

Στα προσωπικά του δημάρχου facebook μετά, ο Poramase αποκάλυψε ότι είχε πρόσφατα ταξιδέψει στο πολυκατάστημα KaDeWe στο Βερολίνο για να ανοίξει την εκδήλωση Discover Thailand μαζί με άλλους Ταϊλανδούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτη της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT).

Η έκθεση τουριστικής τόνωσης, η οποία διήρκεσε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου, φιλοξενήθηκε σε συνεργασία μεταξύ ΤΑΤ και Central Group με μια καμπάνια «Επισκεφθείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2023: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια.» Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσελκύσει Γερμανούς τουρίστες που δαπανούν υψηλές δαπάνες και άλλους Ευρωπαίους επισκέπτες να έρθουν στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια για να τονώσουν τον τουρισμό.

ΦΩΤΟ: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Ο Poramase, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ενήργησε ως ξεναγός και οδήγησε τους συμμετέχοντες σε πολλά περίπτερα που παρουσίαζαν τα κυριότερα σημεία της Pattaya. Στην ανάρτηση στο Facebook, αποκάλυψε ότι η εκδήλωση συγκέντρωσε ενθουσιώδεις απαντήσεις και θετικά σχόλια από πολλούς ξένους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.