Ένα άλλο οδικό έργο που εμποδίζει την κυκλοφορία κουράζει τους κατοίκους της Πατάγια στον Τρίτο Δρόμο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Η Pattaya City αποκλείει εν μέρει έναν ακόμη δρόμο για να διορθώσει ένα πρόβλημα αποχέτευσης που μόλις είχε επιδιορθωθεί.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι ντόπιοι της Pattaya που κατοικούν στην Pattaya Third Road κοντά στο εστιατόριο Moom Aroi διαμαρτύρονται για την έναρξη μιας νέας οδοποιίας για την εγκατάσταση ενός συστήματος αποχέτευσης και ορισμένων μεγάλων υπόγειων αντλιών.

Τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι το έργο καταλαμβάνει δύο λωρίδες ή περίπου 50 μέτρα του Pattaya Third Road, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το ταξίδι, αν και το συγκεκριμένο σημείο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, είχε προηγουμένως περάσει από ένα έργο αποχέτευσης πριν από αρκετούς μήνες, το οποίο υποτίθεται ότι να ολοκληρωθεί ήδη σύμφωνα με την ανακοίνωση της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο λόγος για την επανέναρξη των εργασιών, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ήταν ότι τα καλύμματα αποχέτευσης δεν ταίριαζαν σωστά με το οδόστρωμα, οπότε όποτε περνούσαν από πάνω τους οχήματα, δημιουργούσε ένα δυνατό μεταλλικό κρότο που αντηχούσε σε όλη τη γύρω περιοχή. Αυτό ώθησε την Pattaya City να παραγγείλει ακόμη ένα έργο οδοποιίας για να λύσει το νέο πρόβλημα.

Η ακριβής ημερομηνία ολοκλήρωσης δεν αναφέρεται στην έκθεση, σημειώνει το The Pattaya News.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.