Νορβηγός τουρίστας βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό στην Πατάγια, φίλοι του λένε ότι πέθανε από αυτοκτονία

Πατάγια -

Ένας Νορβηγός βρέθηκε νεκρός με σχισμένο λαιμό σε κρεβάτι ξενοδοχείου στην Πατάγια χθες το βράδυ, 8 Μαρτίου. Οι φίλοι του έδειξαν τα δάχτυλά τους στην αυτοκτονία.

Ο αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 58 ετών, ανακαλύφθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Soi Bongkot 8 στην υποπεριφέρεια Nongprue της συνοικίας Banglamung στις 10:40. Η Ταϊλανδή φίλη του, η κ. Angkhana Roswan, XNUMX ετών, είπε στην αστυνομία της Pattaya, απαντώντας στο περιστατικό ότι η Νορβηγίδα φίλη της δεν απάντησε όταν χτύπησε την πόρτα του, οπότε ζήτησε από μια καμαριέρα ξενοδοχείου να της ανοίξει την πόρτα με ένα εφεδρικό κλειδί.

Μόλις οι δυο τους μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, σοκαρίστηκαν όταν βρήκαν το θύμα ξαπλωμένο σε μια λίμνη αίματος σε ένα κρεβάτι. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με τις αρχές. Η αστυνομία είπε ότι ο τουρίστας υπέστη βαριά πληγή στο λαιμό. Δίπλα στο δεξί χέρι του θύματος βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Σύμφωνα με την αστυνομία, στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκαν ενδείξεις τσακωμού, τσακωμού ή εισβολής στο δωμάτιο.

Η Ανγκάνα είπε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας συχνά μιλούσε για αυτοκτονία, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα το έκανε πραγματικά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι αφού εξέτασε τα πλάνα κλειστού κυκλώματος του κτιρίου, δεν βρήκε στοιχεία για ύποπτη δραστηριότητα ή άτομα. Το βίντεο έδειχνε τον νεκρό να επιστρέφει μόνος του στο δωμάτιό του στις 3 το μεσημέρι την ημέρα πριν τον βρουν νεκρό. Έμενε στο ξενοδοχείο από τις 17 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ορισμένους από τους φίλους του νεκρού που μίλησαν στην αστυνομία, το θύμα είχε πρόσφατα χωρίσει με την Ταϊλανδέζα φίλη του και είχε αποτραβηχτεί. Οι άγνωστοι φίλοι του δήλωσαν επίσης ότι το θύμα είχε εκφράσει σκέψεις αυτοκτονίας σε πολλές περιπτώσεις.

Αρχικά, η αστυνομία της Πατάγια πίστευε ότι το θύμα μπορεί να έκοψε τον λαιμό του. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής για να επιβεβαιωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.