Το καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη ξεκινά επίσημα

Ταϊλάνδη -

Το καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε επίσημα την Κυριακή (5 Μαρτίουth). Η θερινή περίοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD).

Το TMD εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (3 Μαρτίουrd), 2023. Το TMD αναφέρει ότι ο Χειμώνας της Ταϊλάνδης θα τελειώσει και η καλοκαιρινή σεζόν θα ξεκινήσει την Κυριακή (5 Μαρτίουth).

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι περισσότερες περιοχές στα ανώτερα μέρη της Ταϊλάνδης θα έχουν συνεχώς ζεστό καιρό. Η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 35 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, το βόρειο και το βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης θα εξακολουθούν να έχουν δροσερό καιρό το πρωί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/