Υποτιθέμενος τοξικομανής στην Πατάγια συνελήφθη αφού έκλεψε χρυσό κολιέ για να αγοράσει κοκαΐνη

Πατάγια -

Ένας 43χρονος Ταϊλανδός συνελήφθη αφού είχε κλέψει ένα χρυσό κολιέ από έναν ιδιοκτήτη σπιτιού στην Πατάγια τον περασμένο μήνα.

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε στις 9 μ.μ. στις 3 Μαρτίου έναν ύποπτο κλέφτη, τον κ. Chanon Ritmongkol, 43 ετών, στην αγορά Rom Pho στο Jomtien, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στο Chonburi. Η σύλληψη έγινε ως απάντηση σε μια αναφορά που κατέθεσε η κα Pawanrat Muangnoi, μια 36χρονη ιδιοκτήτρια σπιτιού, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο ύποπτος της είχε κλέψει το χρυσό κολιέ βάρους τεσσάρων μπατ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Pawanrat προσέλαβε την Chanon για να κάνει μια ανακαίνιση στο σπίτι της στην Pattaya στις 20 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, ο Chanon φέρεται να έκλεψε το κολιέ του Pawarat και δραπέτευσε.

Η αστυνομία της Pattaya είπε επίσης στο The Pattaya News ότι εντόπισε μια παράνομη ουσία στα ούρα του υπόπτου και ο ύποπτος ομολόγησε ότι ξόδεψε όλα τα χρήματα που είχε αποκτήσει από την πώληση του κολιέ για την αγορά παράνομων ναρκωτικών, συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Ο Chanon κατηγορήθηκε για λήψη ναρκωτικών και κλοπή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.