ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ο ύποπτος εμπρησμού που φέρεται να έβαλε φωτιά στη μυστική παραλία της Πατάγια

Πατάγια -

Ένας ύποπτος εμπρησμού από την Καμπότζη, ο οποίος φέρεται να έκαψε τα εργαλεία αλιείας των ψαράδων που ήταν αποθηκευμένα στη μυστική παραλία Pattaya, συνελήφθη χθες από την αστυνομία της Pattaya.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια πυρκαγιά αναφέρθηκε αυτή την εβδομάδα σε μια από τις μη κοινώς γνωστές παραλιακές περιοχές της Πατάγια. Οι κάτοικοι υποψιάζονταν ότι μπορεί να επρόκειτο για πράξη εμπρησμού.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Μια έρευνα από την αστυνομία μετά από έναν ύποπτο εμπρησμό σε μια παραλία στο Soi Naklua 18 της Pattaya οδήγησε στη σύλληψη ενός άνδρα από την Καμπότζη, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Ra, 30 ετών, την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Thananon Atiphansi, αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος της Pattaya, ο ύποπτος ήταν αλήτης. Συνελήφθη σε ένα αυτοσχέδιο καταφύγιο στο δάσος κοντά σε σκηνή περιστατικού. Αρχικά, ο κ. Ρα εξακολουθούσε να αρνείται τις κατηγορίες για εμπρησμό, αλλά ο αντισυνταγματάρχης Thananon είπε στο The Pattaya News ότι είχε ισχυρά στοιχεία εναντίον του.

Ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία περιελάμβανε διακριτικούς μαύρους βράχους που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος και μέσα στο σακίδιο του υπόπτου, είπε η αστυνομία. Άλλα στοιχεία ήταν μια κεφαλή κυλίνδρου αερίου και δύο αναπτήρες. Ο καμποτζιανός αλήτης απαθανατίστηκε επίσης να περπατά κοντά στην παραλία από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Ο ύποπτος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ εκκρεμεί η δίωξη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.